İtalya-Tarih ve Sanat Keşfi-3300km

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Harika ötesi bir gezi olmuş. Kareler öylesine mükemmeldi ki sanırım başlığı 1 saatte falan bitirebildim. Bakmaya doyamadım. Rota çok iyi. Yollar müthiş. Gezilen mekanlar muhteşem. Daha ne diyebilirim ki? En çok gitmek istediğim ülkelerden biri İtalya zaten. Doyamadım doyamadım fotolara... Çok teşekkür ederim fotolar ve güzel anlatımınız için. :rendeer:

Hayalim gerçek olmuş...
Çok güzel bir gezi, paylaşım için teşekkürler.

on numara gezi olmus arkadasım sorması ayıp kaç euro gitti bu 12 gunde?

Motosikleti
ZX12R
cok guzel bir gezi olmus...paylastiginiz icin tesekkurler..:rendeer: :wiinkk:

Paylaşım için teşekkürler çok güzel bir gezi olmuş.İlerde eşimle beraber türkiye turundan sonra düşündüğüm rotalardan bir tanesi kısmet olursa tabikiii....

süper bi yazı olmuş ilerki zamanlar için hayalimi süsleyen bir gezi bu aslında =)

Çok güzel bir gezi olmuş .Biraz maceralıda olsa güzel anılar kalmıştır.:) Yorgunluktan arda kalan.:)) Tebtikler mutluluklar.

Çok güzel fotoğraflar.Elinize sağlık, teşekkür ederiz.Darısı tüm motorcuların başına.

güzel degil,muhteşemm bi gezi olmuş...
yüreginize saglık...

Paylaşımın için teşekkürler, sıkılmadan takip ettim tüm fotolarla yazıları.

Çok güzel bir gezi olmuş, 3 günü dolu dolu yaşamışsınız tebrik ediyorum. :)

mukemmel bi gezi olmus usenmeden bizimle paylastiginiz icin kendi adima tesekkur ederim arkadaslarima dahi ballandirarak anlatmaya devam edicem sanirim :p

hocam harika bir gezi olmuş. süpersin diyorum başka birşeye gerek yok

Ablamın üzerindeki askılı yuzunden biz girememiştik o kiliseye, italyan mutağı dedikleri şey bi rezalet bu gerçek =) ve çevre Türkiyeden daha kirliydi, romada 4 qün kalmıştım aşk çeşmesine para atmışsınızdır umarım xD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar