Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harika ötesi bir gezi olmuş. Kareler öylesine mükemmeldi ki sanırım başlığı 1 saatte falan bitirebildim. Bakmaya doyamadım. Rota çok iyi. Yollar müthiş. Gezilen mekanlar muhteşem. Daha ne diyebilirim ki? En çok gitmek istediğim ülkelerden biri İtalya zaten. Doyamadım doyamadım fotolara... Çok teşekkür ederim fotolar ve güzel anlatımınız için. :rendeer:
Paylaşım için teşekkürler çok güzel bir gezi olmuş.İlerde eşimle beraber türkiye turundan sonra düşündüğüm rotalardan bir tanesi kısmet olursa tabikiii....
mukemmel bi gezi olmus usenmeden bizimle paylastiginiz icin kendi adima tesekkur ederim arkadaslarima dahi ballandirarak anlatmaya devam edicem sanirim
Ablamın üzerindeki askılı yuzunden biz girememiştik o kiliseye, italyan mutağı dedikleri şey bi rezalet bu gerçek =) ve çevre Türkiyeden daha kirliydi, romada 4 qün kalmıştım aşk çeşmesine para atmışsınızdır umarım xD