Sevgili kardeşim;
Sen istersen adını sanını duymadığın halkların kimler olduğunu öğren ondan sonra biz seninle tekrar konuşur sohbetimize devam ederiz. Eğer aramak ve görmek istersen her yer noxchi'lerin (Sizin bildiğiniz adı ile Çeçen) kimler olduğunu anlatan yüzbinlerce döküman ile doludur.
Askerliği, savaşı, stratejiyi, kahramanlığı ve cesareti bilmek için noxchi nedir, kime denir, öğrenmelidir derim ben..
Benim sana sözüm şundan dı; "Bir milleti yücelteyim derken, diğer insnaları ve milletleri rencide etmemelisin.." Türk milleti vatanını milletini sever desen sorun yok. Ama türkler kadar çok seven yoktur gibi abes bir laf edersen ister istemez cevap hakkı doğar.
Sevgi ve saygılar
BANA YAZILAN ÖZEL MESAJINI AYNEN BURAYA ALDIM. VE BENCE SEN YAZDIKALRINI BİR DAHA OKU, BEN HİÇ BİR ULUSU RENCİDE ETMEM, HERŞEYDEN ÖNCE İNSANLARI ÇOK SEVERİM. KALDI Kİ tÜRK MİLLETİNİN VATAN SEVGİSİNİ ANLATTIĞIMDA SEN BANA CEVAP OLARAK : KOMİK ,DEDİN. BU RENCİDE OLUR VE BU YÜZDEN ÇOK SİNİRLENDİM. HER TÜRLÜ BİLGİYE AÇIĞIM . ÖĞRENMEK İGİBİSİ YOK AMA SENCE DOĞRU OLMAYAN BİR FİKİR AYNI ZAMANDA KOMİK DE GELEBİLİYORSA VE ULUS HAKKINDAYSA, RENCİDE EDEN KİM SEN ONU BİR DAHA DÜŞÜN. BİR DE BANA ATTIĞIN MESAJ BAŞLIĞINDA YAZAN CÜMLE : Noxchi halkını bilmeyen tarihi bilmez. DEMİŞSİN. TARİHİ GAYET İYİ BİLDİĞİM , BU KONU İLE İLGİLİ EN İYİ EĞİTİMİ ALMIŞ KİŞLER TARAFINDAN GEREKLİ DERECELENDİRME YAPILARAK ZAMANINDA BELİRTİLDİ BU SANA DÜŞEN BİR TABİR DEĞİL. TARİHİ BİLDĞİMİ GAYET İYİ BİLİYORUM AMA SEN YAZDIKLARIN NE ANLAMA GELİYOR ONU BİLİYORMUSUN İŞTE ONDAN EMİN DEĞİLİM. DEDİĞİM GİBİ BEN HER ULUSU HER MİLLETTEN İNSANI SEVERİM. RENCİDE ETMEK GİBİ BİR GAYEM ASLA OLAMAZ. SEN BANA CVP OLARAK BENİMDE ULUSUM VATANINI ÇOK SEVER DESEN BEN SANA ''NE GÜZEL DERDİM, NE MUTLU SANA DERDİM'' AMA KOMİK DERSEN RENCİDE TABİRİ SANA YAKIŞIR KARDEŞİM