Mondial isyan ettiren 150 hs

arkadaşım o senin şanssızlığın ben bahs ettiğin motora 2 sene bindim sıfır almıştım 2 sene boyunca tık demedi ve genel olarak Mondial scooter ları içinde en sorunsuz modelleri arasındadır ben 2 sene boyunca masraf olarak yağ-fren balatası-gaz halatı fren halatı değiştirdim:)onun dışında tek kuruş masraf çıkarmadı bana bir günde 2 kişi 400 km yol yaptığımı biliyorum üstelik dip gaz Allah ne verdiyse hesabı:queen::queen::queen:

s.a

kimseye yalan atmam senin motor kullanmaktan haberin yok başkada bir sey demiyorumm

buda kanıtı şu an 28600 km yi geçti sanki senin o xt 600 ün çok sağlam kullan onuda bakalım ne kadar dayanacak sana

güzel kardeşim adam kendi motorunda olanı anlatmış ki çoğu çin malı motorda böyle bende bindim hatta çin malları ilk çıktığında ilk motorumu aldım asya 125 t tam 30 bin km bindim ama şu varki arkadaşım motor tamircisi içeri baksan bir tane japon malı yok demek oluyorki % 50 yarı yarıya diyelim yarısı mükemmek işcilik yarısı kalitesiz yani kızcak gücencek yok benim 5 ci motorum bu ilki çin malıydı diğerleri hep japondu ama hiç birindende sorun olduğunu görmedim hepsindede en az 10 bin km bindim hayatta herşey mümkündür .

Olayların Motor Yeniyken Olması Fabrıkasyon Hatası Oldugunu Gosterıyor Bende Çin Motoru Kullanıyorum Ve Parasına Göre Dayanıklılıgı Ve Performansının Gayet Iyı Oldugunu Soyluyorum

Motorum 30.000 Km De Ve Ben Kurcalamadıkça Bozulmuyor Merakımdan Orayı Burayı Söküyorum Anca Öyle Bozuluyor Tamircilerde Çin Motoru Görmeniz Çok Doğal Çünki Piyasada Japondan Çok Çin Var Ve Motordan Anlayanda Anlamayanda Kullanıyor...

yoq be qardeşim ii qullandim...hiç bir qere dusmem ufaq bir haqimiyetsizliğim motoru zorlamam yoq..sana bişi diyimmi ustalardan oluyo bole..sen ustune dusuosun die hep geliceğini anlayip hep yarim yapiolar bişileri..

İyide kardeş 14500 km yol yapmışsın ama.... Birde motora sormak lazım. sergio seni nasıl kullandı diye :wiinkk:

Birde şu "k" yi kullansan, güzel TÜRKÇEM'DEN......:rendeer:

İyide kardeş 14500 km yol yapmışsın ama.... Birde motora sormak lazım. sergio seni nasıl kullandı diye :wiinkk:

Birde şu "k" yi kullansan, güzel TÜRKÇEM'DEN......:rendeer:

bu konu yıne hortlamıs ama sıze katılıyorum en cok kullanıcıya baglı:cat:kım bılır neler cektı o motor??

selamlar ümmet abı anlatsana su motorla 70bınler nasıl yapılır adamlar tuturmus motorum dagılıyor yok karburatör catladı yok manıfold patladı.bugun krankım dagıldı nasıl becerıyorlar anlamadım:pr::pr:

Motora Çocugun Gibi Bakarsan Öksürdüğünde Şurup Üşüdüğünde Yorgan Verirsen Ne O Seni Üzer Nede Sen Onu İşte Olay Bundan İbaret :) 70.000 De Görürsün 100.000 De

Motora Çocugun Gibi Bakarsan Öksürdüğünde Şurup Üşüdüğünde Yorgan Verirsen Ne O Seni Üzer Nede Sen Onu İşte Olay Bundan İbaret :) 70.000 De Görürsün 100.000 De

taygun sen zaten doktor oldun:p dedıgın gıbı dılınden anlıyorsan sorun yok bu cın motorlarınında en guzel özellıgı sorunları cozerek motoru tanıtıyor adama yoksa bendede japon motoru var 64000kmdır ust kapak contası mınımum bakımları hariç hiç bıyerıne dokunmadım tabiiki japonlarla kıyaslamak komık olur ama bu kadar kotulenmeyı hakketmıyorlar:wiinkk:

herkes ağzına almış bir çin malı muhabbeti artık herşey çin malı be kardeşim herkes bunu kabul etsinn çin malı kötü bir marka değil artık adamlar dünyayı ele geçirdi ilk çıktığı zaman çin malı olan herşey kötüydü ve kötü bir iz bıraktı insanlarda onun için şimdi kötü değil

Bende motoru kullanmanın büyük etkisi olduğunu düşünenlerdenim. Bakalım daha 4000 deyiz, inşallah 100.000 hedefliyorum motorumla hayırlısıyla. Herkese güle güle kullanmak nasip olsun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pirinç te mi yemeyelim..... O da çin li ya.... O bakımdan...:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar