işte yeni motorum x9 250 piaggoi

Abi hayırlı olsun güzel motor maşallah sen kullanacağın makinayı biliyosun innovadanda vazgeçmeme sebebin bu :cat:innovada duruyor değilmi?

Abi hayırlı olsun güzel motor maşallah sen kullanacağın makinayı biliyosun innovadanda vazgeçmeme sebebin bu :cat:innovada duruyor değilmi?

saol adaş ,teşekkür ederim innova duruyor ama satılıkta hiç istemiyorum onu satmayı ama sıkışığım biraz ama bir ayarlama yapabilirsem satmayabilirim innova bambaşka bi makina geçenlerde innova ile anadolu hisarına geçtim gidiş geliş baya tuhaf geldi 5km sonra alıştım onun egsoz sesi yeter pon pon pon

Arkadaşım, motor çok güzel :cat: Güle güle ve kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kazasız belasız kullanmanı dilerim.:cat:

allah herkeze kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin,bütün motorlu taşıt kullananları korusun turlarız turda atarsınız daha gezecezde inşallah yalovada yapacaz festivalade gidecez dimi tamer hocam

gideriz tabi murat usta,senin iş yeri avrupa yakasında nerdeydi bir ugrasak gelirken çokoprens getirsek çay ısmarlarmısın :p

hayırlı olsun, temiz görünüyor makina :cat:

yakıt tüketimini hesapladınızmı, kaç lt yakıyor 100 km de.

jr.

Maşallah çok güzel. Allah kaza göstermesin. Keyifle kullanmayı nasip etsin.

hayırlı olsun bende bu motoru almak niyetindeyim diğer motorun ile bunun ne gibi farkları var son hız ne gördün yakıtı 100 kmde kaçl itre yokuşlarda nasıl çukurlarda tümseklerde nasıl sertmi rüzgarı alıyormu yazarsan sevinirim

Kazasız belasız kullanmak dileğiyle, 3 ay önce sattım bende x9 umu, aynaları çok hassas çarpmaya gelmiyor çok dikkat, yakıta gelince şehir içi 200 kuruş yakıyordu. uzun yolda sabit 80 km' ile 140 kuruş. Rüzgar konusuna ve konfor konusunda hala arıyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar