İşte Yeni Makinam Honda Shadow VT750C

hayırlı ugurlu olsun oturuşundan ne kadar rahat bir motor olduğunu direk gösteriyor :) ama eksozu beni ürküttü.

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Darısı inşallah bizim başımıza:rendeer::rendeer::rendeer::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim hayırlı olsun çok çekici bir makina ..

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... Ben de bugün siyahından bi tane aldım...Aksesuar fiyatlarını ve markalarını yazar mısın???

Super Moderator
hey maşallah beaa
allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanman dileğiyle dostum:rendeer:

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... Ben de bugün siyahından bi tane aldım...Aksesuar fiyatlarını ve markalarını yazar mısın???

O zaman sana da hayırlı olsun diyelim

Bendeki aksesuarlar

Kappa Buyuk Boy Ön Cam
Highway Havk Motor Koruma demiri
Highway Havk Sissy Bar

Toplam 1250 YTL:)

Offf, Makineye hasta oldum (yanlış anlamayın, fotoğraf makinesine demek istedim :p :cherry:) Çekimler çok başarılıymış.:cat: Bu arada Hayırlı olsun.Güle güle kullan :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
makina güzel hayırlı olsun allah kaza vermesin en mutlu anılarını bununla yaşa :queen:

kendim almış kadar sevindim üstünde kendimi hayal ettim.umarım uzun yıllar kazasız belasız zevk ve mutluluk içinde binersin motoruna .maşallah diyelim nazarda değmesin hayırlısı olsun.:)

kendim almış kadar sevindim üstünde kendimi hayal ettim.umarım uzun yıllar kazasız belasız zevk ve mutluluk içinde binersin motoruna .maşallah diyelim nazarda değmesin hayırlısı olsun.:)

iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim insallah en kısa zamanda sen de istedigin motora kavusursun

hayırlı olsun kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim darısı bizim başımıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar