İşte size TAŞ gibi bir motosiklet. Deposu ve selesi gerçek taştan üretildi

Günümüzde dünyanın en büyük motosiklet firmaları milyonlarca dolar ar-ge çalışması yaparak yeni modellerini daha hafif hale getirmek için çalışıyor. Ama bu motor yeni nesil motosikletlerden biraz farklı. Chris Zernia tarafından özel olarak hazırlanan 1982 model Honda CX500 'ün karoseri (far çerçevesi, yakıt deposu, sele, plakalık ve ayaklıklar) taştan üretilmiş.

Chris Zernia özel üretim motosiklet yarışmasına katılmak için dizayn ettiği CX500'de volkanik taş kullanmış bu da motosikletin ağırlığını 350kg 'a çıkartmış. Yarışmanın kurallarına göre motosikletin yürür halde olması gerekiyor, bu ağırlığa dayanması için motorun amortisörleri ve şasisi güçlendirilmiş. Chris motosikletin yolda sorunsuz şekilde gittiğini söylüyor. Ama ön freninin olmadığı bu ağırlıktaki motosikleti sürmek biraz cesaret ister.

Motorcular arasındaki "TAŞ GİBİ MOTOSİKLET" (sağlamlığını anlatır) ve "TAŞ GİBİ SELESİ VAR" (çok sert seleli) ifadelerini bu model tam olarak karşılıyor.

YUUqPD.jpg

gB1XS4.jpg

UtwObW.jpg

cIgiIn.jpg

G2P9xQ.jpg

ogKbeU.jpg

XoWIeJ.jpg

q0NDFa.jpg

Lulni7.jpg

hemdiO.jpg

Ekli dosyalar

• tas-motosiklet-depo-sele.jpg
    tas-motosiklet-depo-sele.jpg
    66.2 KB · Görüntüleme: 16,434
Moderatör tarafında düzenlendi:
devrildimi yok karenajım çatladı yok bilmemne derdi yok iki çekiç vurdumu düzeliyor ağır abi motoru :D

Facebookta motosikletli kuryelerden alıntı bir fotoğraftır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abuzittin veeee icadı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ha ha. Kask da tastan. Ne boyun vardir onda simdi :)

şuan dükkandayım cenk motorda burda çalışıyorum benim ustama söyledim adamlar bak ne yapmış diye işsimiş dedi :D yada heykel traştır işi yoktur uğraşmıştır diyo :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar