İşte Size Gerçek Mutluluğun Fotoğrafı !!!

zincire vurulmuş bır hayat belkı
belkıde kaderıne bırakılmış bır ınsan
sen rahat uyurken kımımız gözunu kapatamıyor
akşamlar sıkılınca yıldızları sayarım
aklıma gelır nerden gelıp nereye gıdıyorum
hıc düşünmeden yaşamak yakışırmı bana
dökulen her göz yaşı içimi acıtır

barı sen dökulen göz yaşlarına engel ol

saygılarımla
ahmet ŞAHİN

Bir kuru ekmeğe muhtaç insanlar vardır ya hani, sadece karnım doysun başka birşey istemiyorum diyerek her ağzına götürdüğü kuru ekmek için bile şükreden o temiz insanlar.

Mutluluğu başka yerde arama, mutluluk aslında elinin altında. Sen yeterki kıymet bil.

İnsan üstüne değil, altındakilere bakıp herzaman şükretmeyi bilmeli.. Televoledeki yaşamları görüp ''Bizimkide hayat mı be'' demeden önce bu fotoğrafa bakın diyorum...

38a3aa50344b97750a3b7d1rw6.jpg

konu alıntıdır

Son düzenleme:
Teyzeme bak ya yerim seni :)
İnsanları böyle güler yüzlü görmeyi cok severim.Tabi bu,teyzemin o anki mutlulugu.Mutlulugun tanımı da kişiden kişiye degişir bence.

ehliyetim gelir gelmez Isparta'nın köylerini gezicem fotoğraf makinemi de alıp. Öyle bol gönüllü insanlar var ki.. köyümüze gittiğim zaman onlarla sohbet etmekten çok büyük keyif alıyorum.

burdaki teyzeye çok benzeyen bir teyze fotografı çekmiştim. arşivde bulursam ekleyeyim :)

bir tas yemeği görünce o gün tok yatacağını düşününce yüzü gülüyor teyzemin içi gülüyor.ama biz insanlar elimizdeki ile yetinmeyi boşverip hep başkalarının elindekini hayal etmeye devam ediyoruz.şükredebilmek en büyük zenginlik budur.hamdolsun bu günümüze hamdolsun yarınımıza

tam aradığım, gülümsediği resmi bulamadım. ama sanırım ben fotoyu çektikten sonra nazar değdirdim teyzeye,yandaki simitçi ile atışmıştı :)

n5393131034134744310dz9.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teyzelerde bek datlıymış insanın gidip sarılıp öpesi geliyor o pamuk yanaklardan..

zincire vurulmuş bır hayat belkı
belkıde kaderıne bırakılmış bır ınsan
sen rahat uyurken kımımız gözunu kapatamıyor
akşamlar sıkılınca yıldızları sayarım
aklıma gelır nerden gelıp nereye gıdıyorum
hıc düşünmeden yaşamak yakışırmı bana
dökulen her göz yaşı içimi acıtır

barı sen dökulen göz yaşlarına engel ol

saygılarımla
ahmet ŞAHİN

Bir kuru ekmeğe muhtaç insanlar vardır ya hani, sadece karnım doysun başka birşey istemiyorum diyerek her ağzına götürdüğü kuru ekmek için bile şükreden o temiz insanlar.

Mutluluğu başka yerde arama, mutluluk aslında elinin altında. Sen yeterki kıymet bil.

İnsan üstüne değil, altındakilere bakıp herzaman şükretmeyi bilmeli.. Televoledeki yaşamları görüp ''Bizimkide hayat mı be'' demeden önce bu fotoğrafa bakın diyorum...

konu alıntıdır

harbi gerçek mutluluk işte budur inanın teyzeyi görünce o kadar içim cız etti:salut: kadıncağız bir tasla ne kadar mutlu oluyooo yanımda olsa yerim o yanakları:mrgreen:

bir tas yemeği görünce o gün tok yatacağını düşününce yüzü gülüyor teyzemin içi gülüyor.ama biz insanlar elimizdeki ile yetinmeyi boşverip hep başkalarının elindekini hayal etmeye devam ediyoruz.şükredebilmek en büyük zenginlik budur.hamdolsun bu günümüze hamdolsun yarınımıza

harbi gerçek mutluluk işte budur inanın teyzeyi görünce o kadar içim cız etti:salut: kadıncağız bir tasla ne kadar mutlu oluyooo yanımda olsa yerim o yanakları:mrgreen:

İnsanın bir tas yemeğe muhtaç kalması bence çok hüzünlü.

vallah ben bıraz bu konularda cok duygusalım yanımda bırı ölsun hıc üzülmem ama bu gıbı ınsanları yada bu gıbı teyzelerı görunce acayıp duygulanıyorum

tam yemek yemek üzereydim konuyu gördüğüm de boğazıma dizildi desem yeri wallaa
süper bi konu çok tatlı bi resim ellerine sağlık :)
her zaman şükretmeli ve bu gibi teyzeler insanlar için dua etmeli
tekrar hatırlattığın için teşekkür ediyorum kendi adıma ara sıra hortlat bu topiği halinden memnun olmayanları düşünmeye sevket :wiinkk:

tam yemek yemek üzereydim konuyu gördüğüm de boğazıma dizildi desem yeri wallaa
süper bi konu çok tatlı bi resim ellerine sağlık :)
her zaman şükretmeli ve bu gibi teyzeler insanlar için dua etmeli
tekrar hatırlattığın için teşekkür ediyorum kendi adıma ara sıra hortlat bu topiği halinden memnun olmayanları düşünmeye sevket :wiinkk:

sen sagol elımden geldıkce bulurum böyle konu

o babane bir tas yemekle buldugu mutlululgu görelim arkadaşlar yabizim imkanlarımız kıymet bilelim gün olur devren döner biz ogünlere dönebiliriz

Allah aç karınları doyursun inşallah...

rafe, konu için gerçekten kendi adıma teşekkür ederim.
insan bi sorguluyor kendini ister istemez...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Maalesef bu teyzenin sevinci bu akşam yiyecek bir kap yemeği bulduğu için değil....:pale:

O yemeği kendisi yemeyecek.
O akşam yine aç yattı o teyze.
Ama yine de mutlu.

Çünkü o sevinç kendi karnını değil, torunlarının karnını doyurabileceği için.
Günler sonra torunlarının kursağından bir sıcak yemek geçeceği için.

Keşke sadece kendisi için seviniyor olsaydı.....:pr:
Ve keşke ben bu fotoğrafı çeken ve ajanslara geçen adamın röportajını okumamış olsaydım....:pr:

şükürler olsun halimize.. Bunun yazı sıcağı, Kışın soğuğu var birde. Allah yardımcıları olsun, Aslında herkez kendi çevresindeki bu tür muhtaç insanları bulup yardım etmesi gerekir. Bağış adı altında toplanan yardımların nerelere gittiğini kim bilir...!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar