- Konu Yazar
çok geçmiş olsun arka cantı bi lastikçiye götür çekiçle düzeltiyolar
kask iyi korumuş sanırım çin mali. çok geçmiş olsun arkadaşım umarım birdaha yaşamazsın.
geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine...
Geçmiş olsun. KaSk takmasaydın kaskta kırılan parça senin kafatasın olacaktı. keşke bu fotoyu kask takmayanlara gösterebilsek.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
Geçmiş olsun. KaSk takmasaydın kaskta kırılan parça senin kafatasın olacaktı. keşke bu fotoyu kask takmayanlara gösterebilsek.
allahrazı olsun allah kimseye yasaymasın
çekiçle düzeltelim derken kırılmamı
[QzUOTE=aargh;932733]Gecmis olsun, ucuz atlatmissiniz.
Karaman'a selamlar & sevgiler!
geçmiş olsun.umarım sende fazla bişey yoktur.motor yaptırılır nasıl olsa.
amin hasan sen benim motoru ve kaskı görmemişmiydin fatih göstermedimitekrar geçmiş olsun metin abi ALLAH tekrarından saklasın
+1..
Kaskın kafatasından daha sağlam olduğunu düşünürsek (öyle olduğunu biliyorum), sadece kafatası kırılmazdı...
cok gecmıs olsun bırader.......
melocan çok üzüldüm valla iyiki sana bişi olmamış...büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...
Çelik cant değil o çelik olsa eğilmez kırılırdı sen onu yakın bi lastikçiye götür hem göster sana gerekli açıklamayı yapacaktır umarım düzelir ve seni masraftan kurtarır ve şimdi tekrar baktımda kaska hocam verilmiş sadakan varmış gerçekten
Öncelikle geçmiş olsun.Çekiçle jantı düzeltseler de balansının alınması lazım bunu eğrilen bi jantta lastikçi yapamaz.Yapsa da pek sağlıklı olcağını zannetmiyorum.Sanayide tornacıya götürmen lazım ama en mantıklısı yenisini almak:cat:
çok geçmiş olsun gelen mala gelsin