İşte iki oğlum aynı karede Turbo Carbon Vitara - Kawasaki ZXR750

İki oğlum aynı karede Turbo Carbon Vitara-Kawasaki ZXR750 İSTEK ÜZERİNE DAHA ÇOK FOTO

Benim hayattaki en değerli şeylerim bu 2si vitaraya son 8 yıldır emek veriyorum belden aşası komple karbondur aracımın turbo uygulaması yaptık ötekisi iste daha yeni oğlum daha çok bişi yapamadım ama ona yazın ortalarında bambaşka olucak oda :) araçların ikiside rodajda ikisininde pistonları motor içi yenilendi :)

Son düzenleme:
umut ben seni bi yerden tanıyom ama nerden araba ile ilgili hangi sitelere takılıyodun :)

kazasız belasız sürüşler tekerlerin düz bassın

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullanın, güzel ikili...

umut ben seni bi yerden tanıyom ama nerden araba ile ilgili hangi sitelere takılıyodun :)

kazasız belasız sürüşler tekerlerin düz bassın

teşekkürler dostum tanırsın baya tanıyan oldu türkiyede saolsun vitaram sayesinde müzik sistemleri işi yapıorum aracımda son 3 yıldır adana db birincisi belki ordan tanıo olabilirsin

act den ve caralemden diye düşünüyorum aramıza hoşgeldin bi zamanlar arac sitelerinde bende hittim :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ooff yeşil zxr tam adana işi maşallah :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tam adana işi derken ? anlamadımda

çocukluğumda memleket adanaya yakın olduğu için gördüğümüz bütün racing ler 01 plakaydı ve hepsi yeşil kawasaki yada suzuki srad oluyorlardı 3 yıl önce adanaya gittim ne göreyim yine ortalıkta yeşil yeşil ninjalar zxr lar:)

bu karbon şeyi çok mu pahalı abi ? :) bende elcik koruması taktırdım böle şekil yapayım istiyorum hemde boyayı koruyacak :) kaldırırken soyuluyomu boyayı da kopartırmı?

ikiside çok güzel .müzik sistemi diyince işyeriniz nerde tanış çıkabiliriz

ikiside çok güzel .müzik sistemi diyince işyeriniz nerde tanış çıkabiliriz

bu işe azda olsa gönül veriosanız adanada bilmemeniz imkansız kılıç elektronik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:43 AM ----------

bu karbon şeyi çok mu pahalı abi ? :) bende elcik koruması taktırdım böle şekil yapayım istiyorum hemde boyayı koruyacak :) kaldırırken soyuluyomu boyayı da kopartırmı?

üzerindeki folyo değil dostum ama folyoyla yaptırsanda boyaya zarar vermez

Ama oyle bir resimle kurtulamazsın ki!...

Bol resim bekliyoruz sana birlikte gecirecegin güzel günler diliyorum ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar