dıyebılcek hıc bısıyım yok...allah rahmet eglesın ama bu resmen ıntihar...
r:
şok olmuş durumdayım,çocukluk arkadaşımın böyle bir kazaya karışıp hapise düşmesini hala kabullenemedim,aklım almıyor,sen gel motorla arabaya çarp hem kendi hayatını karart hem de çarptığın arabanın sürücüsünün hayatını..(
Kardeşimize Allah rahmet eylesin,ailesine de sabır diliyorum ama bir hayat daha kararmasın,üniversiteden mezun olduktan sonra girdiği iş nedeniyle orda bulunan kardeşim hapise girmesin(
kardeşimizin ailesi de perişan hallerini görmelisiniz(
offfffffffr:
Taksiyle kazaya sebebiyet verip can kaybına sebep olmanın cezası 2 -15 senedir.Eğer aile Tarafının Manevi tazminat davası açması sonucunda ağırlaştırılmış muhebbete kadar gider ama Aileye mahkemede sorulur hakkınızı helal ediyormusunuz diye aile helal ediyoruz olmuş yapılacak bişiy yok derse ozaman hafifletici nedenler göz önüne alınarak cezası 2 ay 1 seneye kadar düşürülür kefalet yöntemiylede cıkarılır... Ha bana Sorarsanız Ben Erkek kardeşiyim Rahmetli Onur abimin Biz hakkımızı helal etmiyoruz Ha bu defter bu zamana kapatılmış olabilir o anki acımızla kimse peşine düşemedi davanın. Ancak Hatırlatırım ki davayı savcılığa dilekce vererek tekrar İnceletilip Suclu olan kişi içeri sokula bilir. Kamera kayıtlarındada vardır.Ayrıca şu konuyada acıklık getirelim ehliyeti arabayı sürmez sürücü arabayı sürer.Suç Onur Abimde değildir Tutanaklarada geçirilmiştir tamamen aracın sürücüsü Kontrolsüz cıkış yaparak benzinliğe girmeye yeltendıği sırada olmuştur.8de 6 hatalıdır.Şu konuyada acıklık getiriyim Kimse fişini çektirtmedi onu yaşatmak için gerekirse Tüm varlığımızı ortaya dökerdik.Burası acındırma formu değil Lütfen Herkez taziyesini yapsın. Kimse kimseyi acındırarak özelikle suclu kişiyi acındırarak rand elde etmeye calışmasın Saygı Ve Sevgilerimle...r: :wiinkk:
yenimi aklına geldi arkadaş, bunca yıl sonra arayıptamı buldun. millette yeni haber sanıcak (misal ben)
motora kafa eklemiş ama kendi kafasızlığından fren eklememiş...
yazılan illa ki gerçekleleşecek ama.... Allah rahmet eylesin
bu son iki hafta ne çok ölüm ve kaza haberi aldık yahu..