İşte Gene Bir Felaket :pale:

Okul çıkışı cafeye gitmiştim, duyduğum haberle şok oldum! :pale: Onur isimli bir arkadaşım kaza yapmış şu anda beyin ölumunun gerçekleştiği söleniyor. Kaza nasılmı olmuş? Onur halk arasında çift kafa diye adlandırılan 50cc tek pistonlu moped motora yasak olmasına ramen bir piston daha eklemiş. Nası oldu falan derken motorun sadece arka freninin olduğunu ögrendim ve başımdan aşşağı kaynar su dökuldu resmen:pale: .

Arkadaşlar lütfen! lütfen butür araçlarda bunu uygulamayın o hızı o gucu kaldıramıcak bir şasiye böle bişey yapmayın! İnanın kazaya canlı tanık olanlar kazayı ve Onur'un durumunu annatmak dahi istemiyorlar. lütfen arkadaşlar mopedle 120 km/h la ölume gitmektense 60 km/h da eve gitmek en iyisidir

saygılarımla kazasız belasız ve güvenli! suruşler...

Beyin ölümü ??? Ölmüşmü? Ya afalladım ya.o motoru güçlendiriyosun madem keşke frenlerinide yapsaydın :pale: çok yazık çok ...

Son düzenleme:
Ne gerek var böyle şeylere ya her gün kaza her gün ölüm

Mersin İl Temsilcisi
motora kafa eklemiş ama kendi kafasızlığından fren eklememiş...

yazılan illa ki gerçekleleşecek ama.... Allah rahmet eylesin :(

bu son iki hafta ne çok ölüm ve kaza haberi aldık yahu..

allah rahmet eylesin nolur daha dikkatli olalım arkadaşlar kime neyi ispatlıyoruz ki yazık bu genç yaşta...

Başınız sağolsun ; Allah ın takdiri diyeceğim ama Yine de kendi ihmalkarlığımız söz konusu oLuyor...

beyin ölümü gerçekleştiyse artık makineler sayesinde yaşıyordur :salut: doktorlar fişleri çekmesi için ailesinden izin alır bugün yarın :salut: keşke bir mucize olsada hayata geri dönse..allah sabır versin ailesine

yazık abiya akşam akşam moralim bozuldu. :pale:
allah sabır versin yakınlarına

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Diyecek söz bile bulamıyorum...Yazık.... :pale:

arkadasın resmen ecelini kendi hazırlamıs ya, cok üzücü gercektten, ders cıkartmak gerek... ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin inşallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kaza haberlerini duydukça kahroluyorum ne dim beyin ölümü diyor hala bir umut var demek ki

umarım hayatta kalmayı başarır belki artık akıllanır .. Allah şifa versin. .

Allah rahmet etsin,bana bişe olmaz mantığı yine bir can aldı yani
Artık bu tip konularda içimizi karartmaya başladı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar