işte evcek motor aşkı

Valla muhteşem,biz iki kişiyiz 2 motorum var,ama hatun daha ehliyet almadığı için şimdilik artçı bana takılmak durumunda keyifli sürüşler cümlemize

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Maşşallah.... Bir zamanlar benim evin önüde böyleydi.... Mz en başta yanında Titan onun önünde kinetix yanında ybr ve en önde er-5....

Bu er5 e binen adamların geçmişi motorlarla fazla haşır neşir oluyor galiba........:p

abi benim motorum yok birini bana verirmisin :cherry:baksa fazla koyacak yer yok sizinde ayak altı boşalmış olur hem:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süüüpppeeerrsinizzz maaşallah:cat:

Okul yıllarımda benim evin önüne dizilen arkadaşlarımın ayakkabılarına benzettim nedense:mrgreen: Bizim evde Çorap, burada da sanırım yağ-benzin kokusundan uyunmaz artık sabaha kadar:queen:

Bu arada küçük bir eleştiri, motosikletler apartman içlerine girişlere falan konmamalılar. Her türlü kaza yangın ihtimali olabilir. Girişi kapattığı için maazalla sorun çok büyüyebilir. :) Herşeyi düşünmemiz lazım

işte daha sık görmeyi istediğimiz manzaralar..:queen:
:queen::queen::queen:
süpermiş ya insanın gözü gönlü açılıo :queen:
deyilmi ama.........
misafirliğe gelmişler abisi :queen::queen:
hepsi evin adamı
adresi versene bi:queen::queen::queen::queen::queen:
yemezleeerr:cherry:
Ahaa vallaha müşterinin scooter Popcorn...
serhat sen satmıştın sanırım.için sızlamadı değilmi görünce
abowww bız bır taneyı bulamıyoz adamın elının altında 5 tane
abi dur daha,onların ikisi müşterinin,üçü evin.ama o kadar deyil daha kawasaki bajaj var.:p
Harika bir görüntü. Paylaşım için teşekkürler......:queen:
darısıda sizin evlere olsunda motorlardan geçemeyesiniz:queen:
şimdi en öndeki çıkarsa hepiniz birdenmi çıkıyosunuz :mrgreen:
he vallaha.bazen o yüzden dışarda bırakacak oluyorum.tabi ıırsızlar aklıma gelince:queen:yemiyor:queen::queen:
Valla muhteşem,biz iki kişiyiz 2 motorum var,ama hatun daha ehliyet almadığı için şimdilik artçı bana takılmak durumunda keyifli sürüşler cümlemize
Allah motorunuza bereket versin:rendeer:bazen bende hanıma öğretim diyorum ama motor ağır,hanım kendini zor taşıyor:queen:
Maşşallah.... Bir zamanlar benim evin önüde böyleydi.... Mz en başta yanında Titan onun önünde kinetix yanında ybr ve en önde er-5....

Bu er5 e binen adamların geçmişi motorlarla fazla haşır neşir oluyor galiba........:p
alp er5 kral makina,doğruyu bulmuşuz.ben er5 i aldığımda mz imde duruyordu evde koyacak yer yok diye sattım.bi hayal etsene girişi ...er5-251mz-tvs-gn250-bajaj eh yani.ve bunlar sabit yani evin,müşteri falanda deyil
abi benim motorum yok birini bana verirmisin :cherry:baksa fazla koyacak yer yok sizinde ayak altı boşalmış olur hem:cherry:
abi verelim kawasaki bajaj ımız istanbulda,geçiver al.tabi 3000 ytl hazırdır herhalde:p:queen:
Okul yıllarımda benim evin önüne dizilen arkadaşlarımın ayakkabılarına benzettim nedense:mrgreen: Bizim evde Çorap, burada da sanırım yağ-benzin kokusundan uyunmaz artık sabaha kadar:queen:

Bu arada küçük bir eleştiri, motosikletler apartman içlerine girişlere falan konmamalılar. Her türlü kaza yangın ihtimali olabilir. Girişi kapattığı için maazalla sorun çok büyüyebilir. :) Herşeyi düşünmemiz lazım

muzaffer ev bizim.yani apt. deyil:queen:nerdeee apt....aslında düşününce haklısın ama ne yaparsın imkan dahili bu:cat:

çok motorlu sizin türünüzden bir arkadaş bendede var.o negörse ellemek,binmek ve almak ister,bu bir tutku.sağlıklı gezmeler.

en öndeki motorun acil bi işi çıksa Allah yardımcısı olsun :queen::queen::queen:

bu sogukta motorlar dışarda dururmu hiç ne kadar ayıp (((:)

ne güzel,ne güzel:) Zaten evlenirsem 1 düzine çocuk yapacağım hepsine baştan aşağı motor bilgisi vererek geleceğin MT üyeleri diye diye birde toplu fotoğraf Çekeceğim:p:p

sizin oralarda kask var mı kaskkk:p
vay vay vay:cyclopsan bunu senmi söylüyorsun isooooooom:bounce:600rr a sandaletle binen kardeşiiiim:queen:
süper bir manzara :):).......
abi bizde beyle:).
ne güzel,ne güzel:) Zaten evlenirsem 1 düzine çocuk yapacağım hepsine baştan aşağı motor bilgisi vererek geleceğin MT üyeleri diye diye birde toplu fotoğraf Çekeceğim:p:p

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar