:queen::queen::queen:işte daha sık görmeyi istediğimiz manzaralar..:queen:
deyilmi ama.........süpermiş ya insanın gözü gönlü açılıo :queen:
hepsi evin adamımisafirliğe gelmişler abisi :queen::queen:
yemezleeerr:cherry:adresi versene bi:queen::queen::queen::queen::queen:
serhat sen satmıştın sanırım.için sızlamadı değilmi görünceAhaa vallaha müşterinin scooter Popcorn...
abi dur daha,onların ikisi müşterinin,üçü evin.ama o kadar deyil daha kawasaki bajaj var.abowww bız bır taneyı bulamıyoz adamın elının altında 5 tane
darısıda sizin evlere olsunda motorlardan geçemeyesiniz:queen:Harika bir görüntü. Paylaşım için teşekkürler......:queen:
he vallaha.bazen o yüzden dışarda bırakacak oluyorum.tabi ıırsızlar aklıma gelince:queen:yemiyor:queen::queen:şimdi en öndeki çıkarsa hepiniz birdenmi çıkıyosunuz :mrgreen:
Allah motorunuza bereket versin:rendeer:bazen bende hanıma öğretim diyorum ama motor ağır,hanım kendini zor taşıyor:queen:Valla muhteşem,biz iki kişiyiz 2 motorum var,ama hatun daha ehliyet almadığı için şimdilik artçı bana takılmak durumunda keyifli sürüşler cümlemize
alp er5 kral makina,doğruyu bulmuşuz.ben er5 i aldığımda mz imde duruyordu evde koyacak yer yok diye sattım.bi hayal etsene girişi ...er5-251mz-tvs-gn250-bajaj eh yani.ve bunlar sabit yani evin,müşteri falanda deyilMaşşallah.... Bir zamanlar benim evin önüde böyleydi.... Mz en başta yanında Titan onun önünde kinetix yanında ybr ve en önde er-5....
Bu er5 e binen adamların geçmişi motorlarla fazla haşır neşir oluyor galiba........![]()
abi verelim kawasaki bajaj ımız istanbulda,geçiver al.tabi 3000 ytl hazırdır herhaldeabi benim motorum yok birini bana verirmisin :cherry:baksa fazla koyacak yer yok sizinde ayak altı boşalmış olur hem:cherry:
Okul yıllarımda benim evin önüne dizilen arkadaşlarımın ayakkabılarına benzettim nedense:mrgreen: Bizim evde Çorap, burada da sanırım yağ-benzin kokusundan uyunmaz artık sabaha kadar:queen:
Bu arada küçük bir eleştiri, motosikletler apartman içlerine girişlere falan konmamalılar. Her türlü kaza yangın ihtimali olabilir. Girişi kapattığı için maazalla sorun çok büyüyebilir.Herşeyi düşünmemiz lazım
:queen::queen::queen:
muzaffer ev bizim.yani apt. deyil:queen:nerdeee apt....aslında düşününce haklısın ama ne yaparsın imkan dahili bu:cat:
sanada maşşallah babaaagüzel ya maaşallah.. ....
abi harikasın vallaa.ya bi akıl verde şu bizim er5 i ikinci kata çıkaralım.:queen:
waşh manzaraya baq.....:d
vay vay vay:cyclopsan bunu senmi söylüyorsun isooooooom:bounce:600rr a sandaletle binen kardeşiiiim:queen:sizin oralarda kask var mı kaskkk![]()
abi bizde beylesüper bir manzara.......
ne güzel,ne güzelZaten evlenirsem 1 düzine çocuk yapacağım hepsine baştan aşağı motor bilgisi vererek geleceğin MT üyeleri diye diye birde toplu fotoğraf Çekeceğim
![]()