işte el emeği

arkadaşlar resim göndermeyi başarabilirsem devamı gelecek

grnt003zq0.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
helal olsun kardeşim kutluyorum tarz olarak daha farklı çalışmalarını bekliyorum

valla tam istediğim şekilde bitiremedim ama havalar düzelince modifiyeye devam edicem. (boya hariç tüm işçilik kendimin)

Arkaya bi koltuk gerek bence demire, bir de yan çanta takarsan cok gzel olabilir... Tel jant çok hoş yaa çok severim... Acaba beyaz lastik yanağı nasıl durur... Ama yakışmayadabilir... Beyaz yanak hastasıyım da =) Öne de 2 tane sis lambası takarsan şıkır şıkır çok yakışıklı olacaktır... Ve bence motorun önüne de 2 tane ayaklık süper gider... ve motoru kalıplı gösterir... Neyse devamı gelirse mükemmel motorlar çıkarırsın :mrgreen: Başarılar

depo üzerine paintbrush yapan biyer bulursan acaip güzel şeyler yapabilirsin...

ewet ya zaten yarım kalan şeyleri sıralamışsın, beyaz yanakları ben de severim ama izlediğim kadarıyla sağlam yapıştıramıyorlar sonradan iğrenç bi görüntü oluyor.

Bu arada motorda ters amortisör var :bounce: Bizde bile yok :cherry:
Keşke ist.da olsaydın yardım ederdim çok severim costum şeyleri... Ben de bu ay başlıyorum ama el yapımı modifiye sadece benimkisi...

güzelll... :cat: ellerine sağlık :)

paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Bu arada motorda ters amortisör var :bounce: Bizde bile yok :cherry:
Keşke ist.da olsaydın yardım ederdim çok severim costum şeyleri... Ben de bu ay başlıyorum ama el yapımı modifiye sadece benimkisi...

costum degil, custom.

:bounce:

turkce karsiligi gelmedi mi aklina bir de? :rendeer:

Güzel motor yapmışsın bende senin motoru agorada gördüm baya bi inceledim ama kafama takılan tek şey ön freni iptal etmişin bu motor nasıl duruo??:silent:arka fren yeterli oluyormu??

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar