İŞTE EKİPMANLARIM :) (FOTOĞRAFLI )

Sti

Ah o alpinestars ah,ah ulan gpr ahh,alicaktim seni fc motodan,turker abi ucma dedi,kacma dedi aldirmadi bana şu montu,cok dertliyim :queen: turker abiye saygilar

Hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız kullan.

Marka da, rengi de güzel. Ben siyah aldım mont ve pantolonu, pişman oldum. Mevcut kaskım da siyah. Bu da motor üstünde fark edilmeyi zorlaştırıyor. Bu da tehlikeli bir durum. Yeni kapalı kaskı ya sarı, ya da beyaz gibi çabuk fark edilen ve ekipmanlar ile contrast meydana getiren bir renk alacağım. Ayrıca montun üstüne parlak açık renkte şeyler diktirmeyi düşünüyorum.

oran abi birde şu açıdan düşün bende beyaz bir mont beğenmiştim dainese motorum beyaz olduğu için ama emin ol kiri göstermesi ve temizlemesi falan zor bir durum oluyor çıkıp geziyoruz oturup kalkıyoruz montu sandalyeye asıyoruz veya motora asıyoruz vs vs kirleniyor :)

napalım bizde kendimizi böyle avutalım.

Ekipmanlar çok güzel hayırlı olsun kazasız belasız.

Çok güzel örnek bir davranış sergilemişsin tebrik ediyorum. Bende motorumu almadan almıştım çoğu ekipmanımı, kesinlikle dizlik yada koruyuculu bir pantalon ve koruyuculu bot da almalısın.

Bravo başlamadan ekipmanı dizme işine bende girmiştim, kesinlikle böyle başlanmalı bu ülkedeki bu tehlikeli hobiye. Montun hele çok güzel baya memnun kalıcaksın benimde düşündüğüm bir marka. Tech90 ile bide bot aldın mı tamamsın kazasız belasız sürüşler şimdiden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar