- Konu Yazar
Aylardır kask araştırıyorum, sonunda 500 tl fark olmasına rağmen Tr'den almaya karar vermiştim, az da olsa taksit de cabası. İnternetteki uygun fiyatı bulduğum Motoruma.com sitesinden online kısmından yazıyorum ve 'Tabi efendim ben görüşüp size fiyatlar ile geri dönüş yapacağım, ekstra bir indirim de yapacağım' sözü verilirken kaskın fiyatı 4300 lira, aylardan Şubat. Yaklaşık 2-3 hafta 3 kere mail atıp ulaşamıyorum bu arada kaskın fiyatı oluyor 4500 lira. Hasbelkader ulaşıp konuyu anlatıyorum Covid-19 deniliyor, peki haklısınız diyorum kaskın fiyatı 4650 lira. Siz neredeyse 1 aydır kapalısınız, ürün de gelmemiştir (yeni sipariş gelme olasılığı çok düşük) neden fiyatı artırdınız elinizdeki kask 1 aydır depoda duruyor diye sorduğumda distribütörden alıyorlarmış onlar da fiyat artırmışlar diye cevaplıyor zat-ı muhterem! İyi diyorum, bana taksit yap artık alayım kaskı. 'Ben evdeyim pazartesi dükkana gidince mail order ile taksit yapabilirim' diyor. Pazartesi yazıyorum cevap yok, salı yazıyorum cevap yok. Yazdıklarımı görüyor Whatsapp üzerinden, cevap yok! Biz oturduğu yerden beyefendiye 4500 lira kazandıralım diye çabalıyoruz, beyimiz cevap vermiyor! Sinirlenip almaktan vazgeçiyorum ve bu akşam bakıyorum ki kaskın fiyatı 4951 lira...
Esnaflığa dair en ufak bir fikri olmayan bu insanlar olduğu müddetçe, küçük esnafın yem olması kaçınılmaz olacaktır. Maalesef kurunun yanında yaş da yanacak...
Yorum sizin..
Esnaflığa dair en ufak bir fikri olmayan bu insanlar olduğu müddetçe, küçük esnafın yem olması kaçınılmaz olacaktır. Maalesef kurunun yanında yaş da yanacak...
Yorum sizin..