- Konu Yazar
Onemli degil yanlis anlasilmalar olabiliyor
belki de ben yanlis ifade etmisimdir. Konuya gelirsek de 4700 liraya baska bir yerden satin aldim kaski ve dosyayi kapattim. Bir kaskin beni bu kadar yorabilecegini hic dusunmemistim. Yurtdisindan farkli ulkelerin saticilarindan mail ile islerimi kolaylikla cozebilirken Turkiye de bu denli ugrasmak beni uzuyor maalesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Cok iyiydi, tesekkur ederim guldurdunuz beni gece gece
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
arkadaşlar merhaba, ben bahsedilen dükkanın sahibiyim. yazılanları okuyunca cevap hakkımız olduğunu düşündüm ve birkaç şey demek istiyorum.
öncelikle şöyle oldu. arkadaş bizi arayıp sepete ürün eklediğini ama sepetin delik olduğu için ürünün düştüğünü bu sebeple indirim istediğini latife eder bir dille talep etti. biz de kendisini kırmamak adına tabi ben görüşüp 4300 liralık kaskı size 1000 liraya vereceğim dediğimde telefonda bir sessizlik oldu. meğer arkadaşımız o anda taklalar atarak sevinç gösterileri yapıyormuş.
biz de üzülmesin diye kendisini kırmadan usulca telefonu kapattık bu esnada.
sonrasından whatsapptan yazdı o anda kız arkadaşım kim o yazan hı? falan dedi tartıştık. kendisine görüldü atıp bıraktım.
durun durun vurmayın ufak bir mümin latifesi yapayım dedim)
Cok iyiydi, tesekkur ederim guldurdunuz beni gece gece