işte bizi trafıktekı insanlara kötü gösterenlerden bir örnek

kardeş konuşmalarına biraz dikkat et istersen ayıp olmuyomu boyle kımsenın kımseye saygısızlık yapmaması için bir topik içnde kaçkere daha yazmam gerek hoşlanmadıgın bırı varsa yazısına karsılık verme yada ne yazacaksan özelinen at... açıık konusim konuşma tarzını sevmedım bu yazıda biraz saygı :cat:
Ati babocan ben konuyu ilettim okuduysan...Gençlik ateşi işte..Bi düşünsene bizde gençtik bi zamanlar..Şimdi aynısını benim oğlum Emrah`da yapmaya yeltendi..ama güzellikle herşey halolur..Takma kafana Paşam...:rendeer:

Ati babocan ben konuyu ilettim okuduysan...Gençlik ateşi işte..Bi düşünsene bizde gençtik bi zamanlar..Şimdi aynısını benim oğlum Emrah`da yapmaya yeltendi..ama güzellikle herşey halolur..Takma kafana Paşam...:rendeer:

abi çok haklısın da ama yeter be abicim ya şu topiğin içine bi bak allahını seversen kaç kez bu tür diyalog ların yapılmaması için lütfen demişim rica etmişim sabır da biyere kadar ama tamam bizde bu dönemlerden geçtik ama bize büyüklerimiz bir kere söylerdi o konu kapanırdı yanlışmıyım :cat::silent:

Haklısın paşam..kusura bakma şuan görevdeyim diye hemen cevap veremedim..Şimdiki gençlik bi başka....Vallahi halen babamın yanında konuşurken önce düşünür sonra konuşurum yanlışlık olmasın diye...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi çok haklısın da ama yeter be abicim ya şu topiğin içine bi bak allahını seversen kaç kez bu tür diyalog ların yapılmaması için lütfen demişim rica etmişim sabır da biyere kadar ama tamam bizde bu dönemlerden geçtik ama bize büyüklerimiz bir kere söylerdi o konu kapanırdı yanlışmıyım :cat::silent:

ya kapat çeneni işte uzatma.adam bana laf çakmış bende cevabını verdim hepsi bu...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok ben kesin karar verdim sen harbi hastasın...ben birileri katılsın diye demiyorum zaten,mersin devlet hastanesinde tanıdıklarım var ve sürekli duyduğum şeyler...bi araştır bakalım günde kaç tane scooter kazası oluyor bi ilde ??? boş konuşma,bana da bulaşma, görme benim yazdılarımı abi ya,uzak dur benden,ben seni adam yerine koymuyorum sende beni koyma olsun bitsin...

Neyse gereken cevabı modlar vermiş sana..... :cat::cat::cat:

Arkadaşlar, amman dikkat, kış geldi, yerler ıslandı, zaten çok büyük dikkat ve tedbir isteyen motor sürücülüğü şimdi daha da zor.
Kazasız belasız sürüşler dilerim:)

böyle insanların yüzüne ailem bazen motoruma binmeye izin vermio insanı motordan sogutuyolar böyle insanlar oldugu sürece ben motorumu büyütmeyi rüyamda görürüm heralde....

Arkadaşı Allah korumuş Cook Merak ettim kask Varmıydı kendisinde Cok Geçmiş Olsun Bundan sonra ona tek tavsiyem motor sürerken kafasına kaskdan baska bişey takmasın :(

bir soru sormak istiyorum Lütfen Cvplarsanız sevinirim Honda beat modifiye olarak ne yapılabilir ? Teşekür Ederim

Son düzenleme:
harbi ayıp etmiş bu laflarıyla :pr:

farkındaysan cevap bıle vermedım kuş kafalıya salla gıtsın kırıntılarla işim olmaz:queen:

Arkadaşı Allah korumuş Cook Merak ettim kask Varmıydı kendisinde Cok Geçmiş Olsun Bundan sonra ona tek tavsiyem motor sürerken kafasına kaskdan baska bişey takmasın :(

bir soru sormak istiyorum Lütfen Cvplarsanız sevinirim Honda beat modifiye olarak ne yapılabilir ? Teşekür Ederim

dostum sen yolla motoru bırazcıkta para yolla bak ben o motora neler yapıyorum :cat::queen:

Son düzenleme:
abi zaten böyle bilinçsiz motor kullananlar trafiğe çıktığı için artık motor kullancılarına saygı yok. Gerçekten kurallara uyarak motor kullansalar böyle olmaz ve gerçekten motor kullanan arkadaşlara da eziyet olmazdı diye düşünüyorum.

tubis selam kücük motor severmisin ?

farkındaysan cevap bıle vermedım kuş kafalıya salla gıtsın kırıntılarla işim olmaz:queen:

dostum sen yolla motoru bırazcıkta para yolla bak ben o motora neler yapıyorum :cat::queen:

ben sana yollaarım motoru ama nasıl olcak motor biraz anlatsana yasım 17 adım ahmet motor kullananların arasına deyilde motor kulanmaya bilenlerin arasına girmke istiyorum alırsanız teşekür ederim

Son düzenleme:
tubis selam kücük motor severmisin ?

ben sana yollaarım motoru ama nasıl olcak motor biraz anlatsana yasım 17 adım ahmet motor kullananların arasına deyilde motor kulanmaya bilenlerin arasına girmke istiyorum alırsanız teşekür ederim

hosgeldın aramıza ahmet dogru yerde olduguna emın ol burası orası.. sen modıfıye ıstıyorsan bana ozelden yaz ben sana ne ıstıyorsan anlatırım ok :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar