konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum çok doğru bir konuya parmak basmış trafikteki herkes motorculara aynı gözle bakıyor bunun değişmesi için neler yapılmalı acaba bunu tartışmalıyız bence
yürekçe' Alıntı:az önce 3 tane az zekalı bir sootera binmiş ... kırmızıda beklemeyerek az zekalı değil, ZEKASIZ olduklarını ispata çalıştılar
SELİMG' Alıntı:Bir kaç senedir ucuz çin malı motosikletlerin piyasada artışı ile beraber bilinçsiz kullanıcı sayısının
da arttığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ayrıca herkez bir anda çok güzel motosikletler ile tarafikte yer almıyor.
Motosikletin küçüğü büyüğü ayırt etmeksizin kullananların bilinçli ve kurallara uygun davranması gerekiyor.
mecbur kalınca trafikte otomobil de kullanıyorum bu durunda en cok sakındıgım scooter kullanıcıları oluyor pekcok aklı basında kullanıcı olmasına karsın scooter kullanıcıları buyuk bır kısmı cok genç ve çok tedbirsiz kullanıyor maalesef durum bu genç kardeşlerimize bunun oyun olmadığını hataların bedelinin çok ağır ödendiğini anlatmak zorundayız
geçen gün benim gördüğm biri scooter üzerinde bacak bacak üstüne atmış,ağzında da bir sigara kalabalık trafikte ilerlemeye çalışıyordu.Yetenekle zekanın bir türlü buluşamamasının güzel bir örneği olarak hafızama kazıdım görüntüyü.
öle bi eşşek bizde de var....Allahtan arabada ben yokum..kuzenin ayağa dikkat...camdan dışarı çıkarmış çakal...::xs06::çok kötü çokkk,eshefle kınıyoruz böyle insanları::xs06::
ama dostum en azından trafığe ve yayalara karsı dikkatli ymiş bu sekilde araba kullanıp ta trafıktekı yaya ve araclara saygı duymayanda var
:cat:
Alıntı:digi_boy26
SELİMG´isimli üyeden Alıntı
Bir kaç senedir ucuz çin malı motosikletlerin piyasada artışı ile beraber bilinçsiz kullanıcı sayısının
da arttığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ayrıca herkez bir anda çok güzel motosikletler ile tarafikte yer almıyor.
Motosikletin küçüğü büyüğü ayırt etmeksizin kullananların bilinçli ve kurallara uygun davranması gerekiyor.
aynı şekilde sen abi. şahsım adına konuşyim ben bilinçsiz scooter motosiklet kullanıcısı değilim. ama çoluk çocuk scooter alıyo deseydin olurdu. ben bu motosikletten ekmek paramı, aş paramı, çorba paramı kazanıyorum. konu başlığında kaza yapanlardan söz edilmek isteniyor ama konu gele gele yine gariban scooter şöförlerine geliyor o yüzden bu tür tartışmalara girmeyeceğime kendi kendime söz vermiştim sözümü bozdurdunuz bana. ben imzama yazıyorum Herkesi Allah korusun diye, parası olup R1 ya da bilimum vitesli motor alan arkadaşların ağzına sakız olmaktan kötülenmekten kurtulamadık. çarpan çarpar olursa da ölür gider ne yaparsa kendine. bırakın artık scooter'cılara laf atmayı yaa.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yazdıklarımı iyi okumadığınızı düşünüyorum. Eğer biraz daha dikkatli okursanız ne demek istediğim çok açık. Bende 1 sene scooter kulandım herkez ilk seferinde bu yoldan geçiyor ama bilinçli olmak lazım demek istedim. Senin anladığın şekilde bende anlamış olsaydım kendi kendime de alınmam gerekirdi. Scooter kullanan herkeze bilinçsiz diye hitap eden bir kelime yok yazdığım yorumda. Tekrar söylüyorum ama, lütfen dikkatli okuyun.
hemşerim çok doğru bi konuya el atmışsın bende bazan full korumalı yolda giderken ,kapladığı alan kadar kapasitesi olan bazı kendini bilmez motorcularlar ters yoldan geliyorlar ve bianda karşıma çıkıyorlar bide bisağ bisol yapıyo akrobat edasıyla sıyırıyo en kızdığımda yanımdan böyle geçerken suratında dalga geçergibi bi sırıtma oluyoyar:
Yargısız infaz yapmayalım arkadaşlar. çevredekiler zaten motosiklete kötü gözle bakıyorlar. Suç diğer sürücüde olsa bile onlar motosiklette derler..
ARKADASIM HAKKATEN ANLAMAKTA NEDEN BU KADAR ZORLANIYORSUNUZ YA AMMA ALINGANSINIZ BU KONU SCOOTER YADA R1 meselesı deıl saçmalamayın ya VE TOPIĞE yazı yazacak arkadaşlar yazılarınızı yazarken biraz dikkatli olun en sonund akapattırcaksınız topığı bunuda ben moderatöre şöylicem sonunda az dıkkatlı olun dıkkatlı yazın ya :cat::cat:
teşekkür ederim dostum ama şöyle bir şey var bu tip kazalara karşı bir şekilde tedbir almalıyız ve eğitici olmalıyız
abi sen egsozlarını actırdınmı hoc herkes cıkıs kafalarını ıkı delıklı yrı cıkarıyosda bana eger yaptıysan msj olark atarmısın memnunmusun dıye