işte bizi trafıktekı insanlara kötü gösterenlerden bir örnek

geçen birisini uyarma gereği hissettim. amca dedim. kendi iyiliğindir kamyonun dibinden gitme dedim. yaşlıca da bi amca. yarış motorun var diye hava mı atıyon deyip gitti.[/QUOTE]

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ya işte memleketin hali bu abicim ne desen ne yapsan olmuyo :bounce::pr:

geçen birisini uyarma gereği hissettim. amca dedim. kendi iyiliğindir kamyonun dibinden gitme dedim. yaşlıca da bi amca. yarış motorun var diye hava mı atıyon deyip gitti.

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ya işte memleketin hali bu abicim ne desen ne yapsan olmuyo :bounce::pr:[/QUOTE]

abi adamlar haklı neden diyeceksin yollarda görüyorum adamların sağına soluna yanaşıpta gidiyorlar özellikle bu mobiletler adamın başına bela olacaklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim burdada öle iki tane yaşlı amca var, biri racing'e biniyor, diğeri 1.20 boyla enduroya biniyor...racinge binen saçı da uzatmış...ama varya deli kullanıyor adam,yaş 70 ölsek nolur yaşasak nolur felsefesini benimsemiş:queen:
bi defa artçısı oldum adamın,damarlarımdaki kan çekildi:queen:beni indir amca ben kendim ölürüm dedim

Arkadaşlar hiç kimse kusura bakmasın bunların hepsi çinliler ve o adi motorları yüzünden başımıza geliyo 1000-1500 ytl yi bulan herkes gidiyo bi çin malı alıyo ondan sonra kendini motorcu zannediyo basıyo gaza ve malesef kazalar:farao: bunları önlemek yine ve tabiki eğitimden geçiyo malesef eğitim kurumları çok az ve belli başlı şehirlerde var öyle A2 ehliyet almakla kalmıyo kardeşim eğitim şart....herkese kazasız günler dilerim bu arada kardeşimize geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar hiç kimse kusura bakmasın bunların hepsi çinliler ve o adi motorları yüzünden başımıza geliyo 1000-1500 ytl yi bulan herkes gidiyo bi çin malı alıyo ondan sonra kendini motorcu zannediyo basıyo gaza ve malesef kazalar:farao: bunları önlemek yine ve tabiki eğitimden geçiyo malesef eğitim kurumları çok az ve belli başlı şehirlerde var öyle A2 ehliyet almakla kalmıyo kardeşim eğitim şart....herkese kazasız günler dilerim bu arada kardeşimize geçmiş olsun...

kesinlikle haklısın,öle A2 ehliyet almakla motosikletçi olunmuyor.:)valla ehliyetim yok diye demiyorum:p

ne alaka şimdi çin motoru kullanıyoruz diye biz motorcu değilmiyiz benim param ona yetti onu aldım :farao::farao::farao: iyi motorları olanalarıda görüyoruz

Paşam seni esefle kınıyor eğitime davet ediyorum....Senin galiba son 4 senede eğitime verilen önemin ve ödeneğin ne durumda olduğundan haberin yok..Yazı yazarken kendi fikrini söyle... Öle kusura bakma gibi laflar
bu siteden uçuşunun mühürü olur..Biraz daha seviyeli ve bilgi amaçlı yazı lütfen..

Son düzenleme:
kasın ehlıyetı de yoktur yada erken saatte kursa gitmiştir alırken hocası da kesın demiştir talıyoldan anayola çıkarkene dur bi sagına soluna bak neyse geçmiş olsun

BEN KUSURA BAKARIM kardeşim tam 7 sene scooter a bındım 1 kez kaza yaptım oda adam zılzurna sarhos dreksyon başına geçmıs yoluma fırladı sollarken çarptım 8 yıldır motor kullanıyorum ama tek kazam o.. bunun scooter la alakası yok.kullanım bılgi, beceri, kabilyet, ve saygıdan gecer motoru ehlıyette kullanmaz.. onemlı olan kullanılan arac degıl aracı kullanan kısıdır..:cat:

çini savunmuyorum yanlış yorumlanmasın:::Çinde kötü mal yoktur parana göre mal vardır

Son düzenleme:
valla o motrun ustundekıler hafıf sıyrıklarla atlattılarsa helal olsun....onceden tecrubesı varmıs demekkı (kaza yapmaya) egıtım sart..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
şu scooter olayını bırakın arkadaşlar...hiç binmeyin daha iyi valla.hergün normal bir motosikletle 1 kaza oluyorsa scooterla 10 kaza oluyor.çok dengesiz bir alet. oturuş pozisyonu offside zaten,koltukta oturur gibi ............

Bi kerede düzgün bişey yaz be.... Yazda dişimizi kıralım.....

Şu dediklerine bir kişi katılırmı sence.?................ Genç bir arkadaşımızsın ama bu kadar da genç olma......:cat::cat::cat:

Geçenlerde araba ile giderken sol şeritten bir scooter ters yönden üstüme geliyordu. Selektör falan para etmedi. Birde bana el kol hareketleri yaptı. En maganda kim yarışmasında birincilik iddiası vardı sanki.

Geçenlerde araba ile giderken sol şeritten bir scooter ters yönden üstüme geliyordu. Selektör falan para etmedi. Birde bana el kol hareketleri yaptı. En maganda kim yarışmasında birincilik iddiası vardı sanki.

al işte her zaman heryerde bu tür örneklerle karşılaşmak mümkün bu başa çıkılması çok zor bir durum :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bi kerede düzgün bişey yaz be.... Yazda dişimizi kıralım.....

Şu dediklerine bir kişi katılırmı sence.?................ Genç bir arkadaşımızsın ama bu kadar da genç olma......:cat::cat::cat:

yok ben kesin karar verdim sen harbi hastasın...ben birileri katılsın diye demiyorum zaten,mersin devlet hastanesinde tanıdıklarım var ve sürekli duyduğum şeyler...bi araştır bakalım günde kaç tane scooter kazası oluyor bi ilde ??? boş konuşma,bana da bulaşma, görme benim yazdılarımı abi ya,uzak dur benden,ben seni adam yerine koymuyorum sende beni koyma olsun bitsin...

togepi ....Paşam biraz sakin ve üslup içerisinde yazmayı bi denesen...bak benim oğlum da bu siteye giriyo..Çocuk "baba senin üye olduğun site yani bu mu?"
diye sorunca ben üzülüyorum ama.
Hem hemşeriyiz de. Adanalıyıh...Ama biraz sakinlik olsun.Gençsin, kanın kaynıyor, yazılan yazılara takınıyosun biliyorum..Benim oğlum Emrah da 14'üne girdi..Bakıyorum; onda da aynı şeyleri gözetliyorum..
Senden; bir büyüğün olarak RİCAM...Sakin...Sakin..:rendeer:

50 cc motorda kaska ne gerek var diyen arkadaşlar bir daha düşünsünler çünkü bir otomobille 60 km ile duran bir duvara carpıldıgında sağ kalma şansımız yok bunu bliyormuydunuz.
yinede geçmiş olsun umarım artık akıllanmışlardır

Forumdan Uzaklaştırıldı
togepi ....Paşam biraz sakin ve üslup içerisinde yazmayı bi denesen...bak benim oğlum da bu siteye giriyo..Çocuk "baba senin üye olduğun site yani bu mu?"
diye sorunca ben üzülüyorum ama.
Hem hemşeriyiz de. Adanalıyıh...Ama biraz sakinlik olsun.Gençsin, kanın kaynıyor, yazılan yazılara takınıyosun biliyorum..Benim oğlum Emrah da 14'üne girdi..Bakıyorum; onda da aynı şeyleri gözetliyorum..
Senden; bir büyüğün olarak RİCAM...Sakin...Sakin..:rendeer:

tamam abi kusura bakma :rendeer:

Estağfurrullah AGAM benim:rendeer:...Seni sevdiğimizi ve sana örnek olmaya çalıştığımızı unutma emi....

yok ben kesin karar verdim sen harbi hastasın...ben birileri katılsın diye demiyorum zaten,mersin devlet hastanesinde tanıdıklarım var ve sürekli duyduğum şeyler...bi araştır bakalım günde kaç tane scooter kazası oluyor bi ilde ??? boş konuşma,bana da bulaşma, görme benim yazdılarımı abi ya,uzak dur benden,ben seni adam yerine koymuyorum sende beni koyma olsun bitsin...

kardeş konuşmalarına biraz dikkat et istersen ayıp olmuyomu boyle kımsenın kımseye saygısızlık yapmaması için bir topik içnde kaçkere daha yazmam gerek hoşlanmadıgın bırı varsa yazısına karsılık verme yada ne yazacaksan özelinen at... açıık konusim konuşma tarzını sevmedım bu yazıda biraz saygı :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar