İşte biri daha.

Öyleki motorseverlerin arasına biri daha katıldı :) Bu duyguyu ilk tattığım zamanlar 10-11 yaşlarında birşeydim. Yazlıkta komşunun vespası vardı, bacak kadar boyla alıp kaçardım. O zaman içimde bir kıpraşma, bir hareketlenme oldu, yıllar yılları kovalayınca içimdeki özlemi anladım. Meğersem o iki tekerlekli beni üçyüz metre fırlatan şeye aşık olmuşum yahu :)

Malesef hep kaçak kullanarak bu özlemi giderebiliyorum. Çevremden dolayı bu eziyete katlanıyorum. Ha bitti ha biticek derken bir bakmışım bu yaşa gelmişim de daha bir aracım dahi olmamış. Neyse bunları ilerleyen zamanlarda konuşarak dertleşerek aradan çıkarırız.

Kısacası hoşbulduk. Bu sevgiyi paylaşarak büyütmeye geldim.
İyi sürüşler :cat:

Saol hocam hoşbulduk. Yakın zamanda kaynaşmayı ümit ediyorum

hoşgeldin dostum kalıcı ve katılımcı olman dilegiyle..
bu arada yaş kaçtı belirtmeyi unuttun galiba

eyvallah, hoşbulduk. evet unutmuşum. yaş 22, ankara bahçelievler'de oturuyorum, öğrenci kitlesinden biriyim.
daha önce aktif olarak scooter kullandım. bundan sonra racing yada touring sınıfıyla devam etmek istiyorum. özel nedenlerden dolayı ehliyet alamadım henüz, yaza kalmadan alıcam sanırım.

benim motor serüveni biraz hüzünlü, anlaşılması zor. hikayeyi daha sonraya bırakıyorum :wiinkk:

hoşgeldin.. doğru yere geldin.. kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin arkadaş

Hoşgeldin arkadaşım :rendeer: Umarım biz de en kısa sürede motor sahibi oluruz :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin arkadaşım. bizim buluşmaların bahçelide olduğunu da biliyorsundur sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar