İşte Benim Ufaklıklar

salih kızına geçmiş olsun...
1. foto herşeyi anlatıyor... (neden düşman olduğunuzu)
kediler için lazımlıklar var. bide kum alırsan, mutlaka gidip ona yapar kakasını çişini.
iyileşince kırgınlığınız geçer merak etme...

lazımlıkta kumda aldım ama hatun bilmiyo daha hoşuna gidiyo heralde ıslak mendille temizlenmek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğer dişi kedileriniz varsa tam benim kedime göre valla benim kedininde her zaman çocuğu oluyo(çok çalışkan bir kedidir)...çifleştirmek isteyenler olursa özel msj atsın.haa kedimin ismide paşa.:cat:

tanıştırayım...
bu da, ERA.
Yakışıklı, zıpkın gibi, fişşek gibi bir delikanlı. önünden geçerken, mutlaka çelme atar. :)
bir de, zeybek oynar gibi, salınır salınır, sonra da, ok gibi bacağınıza dalar... :)

veterinerden almıştık, o da sokakta bulmuş. doğum tarihini 1 eylül 2005 olarak kaydettik...
ilk zamanları...

bazen sapıtır. :) sabah lavaboda bulursunuz :)

biz de münasip bir gelin arıyoruz.
aşıları, temizligi full.
(motordan daha masraflı şrfsz :) )

Son düzenleme:
öledir abi bizimki 4 günde 100 ytl yedi daha doymadı bizim kız iyileşsin bi tanıştırırız bakalım ama bi arkadaşım arıyodu erkek kedi çiftleştirmek için ben bu fotoları bi gösteriyim bakalım

ok. göster bakalım.
(hay ALLAHIM. ne günlere kaldım. eski mahalleden, kaaveden arkadaşlar görseler, karizma-marizma sıfır... sıfır... sıfır... :queen: )

beğenirse sanırım bi hafta kadar iç güveysi alırlar birini aldılar hatun beğenmedi bakalım seninkini beğenir belki, çok seçici çoook(bütün hatunlar gibi)

Motosikleti
Su Motoru
Abi benim Selo için erkek, dişi, kör, topal, zenci, beyaz farketmez onun adı SELO o affetmez :cherry:. Getirin abi :p ...

:queen: aman allahım lavabonun içinde ne işi var onun
semih sakın mutfak deme orayııııııııııııı
sizde suda içilmez oğlumm :mrgreen:
ama çok tatlılar dün ayşe şule nin yazısı ilham verdi heralde sana :cherry:

Kedidir naapsa yeridir mutfak, banyo, dolap, baca, hatta çekmeceden bile çıkabilir bazen otururken adamın omzuna bile çıkarlar kuş gibi, ayrıca kedilerin bi çoğu insandan daha temiz olduklarınada eminim.

işte buda benim oğlum batuhan ve minik kızım pinçi:

resimler çok büyük olmuş özürrrr

Son düzenleme:
Motosikleti
Su Motoru
Dishy Ayşu Şule Bilgiç in yazısını okumadım. Hayvan sevgisi edinmem için bir yazı okumama gerek yok. Karşılıksız sevginin sadece hayvanlarda olduğunu bilmek yeterli. Ayrıca o lavobodaki kedi benim değil msjı atana dikkat et. Birde sen suyu lavobonun gider haznesinden mi içersin genelde :cherry: çünkü kedi orada yatıyor :p. Ayrıca zaten sen bizim evde su içemezsin ;) ...

Son düzenleme:
Motosikleti
Su Motoru
kılıçbalığı abi mümkünse fotografları küçültüp öyle koyar mısın? Sayfa düzenini bozuyor ve yüklenmeside zaman alıyor ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Walla süperler..bide kıl dökmeseler..:mrgreen:

MeTaL' Alıntı:
kılıçbalığı abi mümkünse fotografları küçültüp öyle koyar mısın? Sayfa düzenini bozuyor ve yüklenmeside zaman alıyor ...
dostum biliyorum büyük oldu ama anca bukadarını becerebildim
tekrar özür diliyorum

MeTaL' Alıntı:
Dishy Ayşu Şule Bilgiç in yazısını okumadım. Hayvan sevgisi edinmem için bir yazı okumama gerek yok. Karşılıksız sevginin sadece hayvanlarda olduğunu bilmek yeterli. Ayrıca o lavobodaki kedi benim değil msjı atana dikkat et. Birde sen suyu lavobonun gider haznesinden mi içersin genelde :cherry: çünkü kedi orada yatıyor :p. Ayrıca zaten sen bizim evde su içemezsin ;) ...

ee pesss semihh pess neyse senle
bozuşmamaya andım var yeter
o bi kere olur :cat: :cat:

Motosikleti
Su Motoru
Afferim sana :). Bozuşma tabii, bozuşacak ne var şakalaşıyoruz burada değil mi ama :p ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar