Işte Benim Makinam Bu

Motorun çok hoş duruyor,Umarım istedigin fiyata satarsın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel olmuş bence.ellerine sağlık.zevkler ve renkler tartışılmaz o yüzden tartışmaya gerek yok:cat:

güzel olmuş ellerine sağlık

illede KIRMIZI

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle can sağlığıyla sıhhatle kullan

Arkadaşlar motor arkadaşın motoru,emek onun emeği bence çok hoş olmuş. Çünkü üzerinde bir zaman ve emek harcanarak yapılmış o bu şeklde binmekten zevk alıyor ise bize sadece kazasız keyifli sürüşler dilemek düşer.
ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM :cat:
Ayrıca hepinizin gözünden kaçan bir şey var ne kadar temiz bir motor olduğundan kimse söz etmemiş.Pırıl pırıl ve tertemiz :cat:
İnsanın malına temiz bakması ve özenerek özel birşeyler yapması,onu farklılaştırması kadar güzel bir şey var mı ?
Tekrar söylüyorum ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM :cat:

Ellirine sağlık gayet güzel olmus emek verilmiş tartişmaya gerek yok:cat:

Arkadaşlar motor arkadaşın motoru,emek onun emeği bence çok hoş olmuş. Çünkü üzerinde bir zaman ve emek harcanarak yapılmış o bu şeklde binmekten zevk alıyor ise bize sadece kazasız keyifli sürüşler dilemek düşer.
ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM :cat:
Ayrıca hepinizin gözünden kaçan bir şey var ne kadar temiz bir motor olduğundan kimse söz etmemiş.Pırıl pırıl ve tertemiz :cat:
İnsanın malına temiz bakması ve özenerek özel birşeyler yapması,onu farklılaştırması kadar güzel bir şey var mı ?
Tekrar söylüyorum ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM :cat:
Çok tşkler kardeşim...
Temizlik konusuna da gelince inanın arkadaşlar beni motorla gören kişiler "" abicim bu motor hiç kirlenmez mi yaw..Hiç kirli görmedeik"" diyolar..
tekrar dan herkese burdan yorumlar için teşekkür ediyorum..DİLİNİZE SAĞLIK..

Motordan anlamayanlar için yapılmış bir eylem olup motorun havasını değiştirir. :)

Lütfen ortamı gerecek kapasiteye sahip kelimeler kullanmayalım. Ortada bir emek var.
Sevgili arkadaşım, harcadığın zamana ve sarf ettiğin emeğe sonuna kadar saygı duyuyorum.

sporcu_32 rumuzlu Arkadaşımızın yaptığı açıklamayı da çok talihsiz buluyorum....:farao:

Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar