İşte benim hayalimdeki orta boy kasaba(Ne şehir,ne de köy)...

Geçenlerde gecenin sessiz karanlığında beynime komut verip düşün dedim.Ulen senin ne işin var İstanbul'da:)Yanıtı belliydi aslında,öğrenci olarak gelmiştim 7 tepeli bu şehre.Zira mezun olduktan sonra kendi işim dışında nerdeyse bütün sektörlere el attım:mrgreen:En zevkli sektörde aylaklıktı,cebinde ucu ucuna yetecek bir para ve karşında kız kulesi:cherry:Denize nazır ciğere çekilen nikotin(sigara içmek damarları tıkar,kalp krizine ve felçlere neden olur ALINTIDIR)...İstanbul'un hemen hemen bilmediğim ücra köşesi kalmadı,kimi yerini iş icabı öğrendim,kimi yerini de aylaklık sektörüne muzdarip:mrgreen:Ama şimdi,bir söz vardır öylesine severim ki;"Yeri geldiğinde gitmek gerek,yeri geldiğinde döneriz elbet"...Sanırım yeri geldi,gitmem gerek.Canım ülkemin ücra köşelerinde el değmemiş öyle güzel yerler var ki...İşte bendeniz hayalimdeki orta boy kasabayı arıyorum:)Denizi olsun mesela,güneş batarken sahil kıyısında derinden ciğerime çekebileyim iyotu...Dağları olsun mesela,bunalınca benliğim kendimi atabileyim yüksek rakımlara,kartalların nefesini ensemde hissedebileyim mesela...İnsanlar öylesine fazla olmasın,herkes birbirini tanısın demiyorum,hak eden hak edeni tanısın yeter...Ama bazen de kaybolabileyim mesela,insan kalabalığında...Küçük bir dükkanım olsun.Kendi kendini çevirsin yeter.Hiçbir zaman holdinglerim olsun demedim mesela.Ölüm var zira.Sonra nasıl veririz onca malın hesabını Allah'a öteki tarafta...Ve tabiki ucuz olsun demiyorum hayat,yeter ki değerinden üzerine çıkmasın yeter...:)İşte benim hayalimdeki orta boy kasaba.Var mı sevgili mt dostları böyle bir yer.Öncelik Akdeniz kıyı şeridi,Ege kıyı şeridi:)Gitmek cesaret ister ufaklık.Öylesine cesaretliyim ki...Biraz uzun oldu ama,affola...:)

deniz kıyıları,sahil kasabaları,sessizlik,dünya meşgalelerinden uzak bir hayat özlemi gibi gibi :) tarlaya patates ekeyim,meyveyi dalından yiyeyim sendromu :)

datça ve antalya içimde hep ukdedir

deniz kıyıları,sahil kasabaları,sessizlik,dünya meşgalelerinden uzak bir hayat özlemi gibi gibi :) tarlaya patates ekeyim,meyveyi dalından yiyeyim sendromu :)

datça ve antalya içimde hep ukdedir

Aynen dediğiniz gibi:)Okuldan bir arkadaşım Antalya'ya gitmişti.Gittikten bir süre sonra telefondaki ses tonu değişmişti.Sonraları facebook'tan resimlerine baktım,Polyanna bizim arkadaşın yanında küçük Emrah kalır:mrgreen::cherry:

ALAÇATI
aradıkların burada fazlasıyla var dağları biraz fazla yüksek değil sadece :p
herkes geliyor arkadaş kalk sende gel...ne şehir ne köy ortası burası bazen kalabalık olur bazen ise o kalabalığın yerinde yeller eser eser de bizde rüzgarın esintisine eşlik ederiz!denizini & plajını anlatmaya gerek yok surfcenneti burası dahasıda var ama gel bir gez gör orasını sen anlarsın:wiinkk:

Ayvalığa 35, Altınoluğa 35, Akçaya 11 km. olan burhaniye; ayvalık, akçay ve altınoluğa göre daha sakin, az gelişmiş bir ilçedir.. Sosyal hayat olarak sınırlıdır.. Fakat diğer ilçelere yakın olduğu için buda pek problem olmaz.. güneyinde madra dağı doğusunda kaz dağları bulunur..
eğer aradığınız sakin ve kafa dinlemek için bir yer ise emekli cenneti burhaniye'ye bekleriz.. :)

datça datça datça....ismini telaffuz etmek bile içimde güneşli bir sabah ve şezlonga uzanmış portakal suyu içen bir adam canlandırıyor::145::

1000 defa datça desem sıkılmam..

F54

sen bence karadeniz i arıyorsun karasu kocaali akçakoca her istediğin mevcut deniz dağ tepe güneş insanlar sıcak kanlı kısacası bir doğa harikası:cat:

Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim.Önerdiğiniz yerleri birer birer araştırdım.Hepsi birbirinden güzel yerler:)Bakalım aileyle de konuşup iyice araştırıp bir karar vereceğiz artık:)

ülkemizin gerçekten her bucağı güzel ayırt etmek mümkün değil büyük bir gezi yapıp şöyle geniş bir konaklama listesi ile şu toprakları gezmeden gözlerimi kapatırsam gözüm gerçekten arkada kalır bu vatan bize hediye edilmiş bir cennet

Sorgun / Antalyada calisiyorum ama gonlumde hep Ege var.Cesme olur Burhaniye olur...Ama Ege...

Dostum sen tm buraları nlatmısın yine istnbul ama silivri / kumburgaz tarafları oyle :D bekleriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar