İşte bende aldım motor , Yeni motorum ....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2move' Alıntı:
nerden cıktı türkiyede son oldugu onu anlamadım.kesın mı bu?cunku ANkarada benım bıldıgım 2 tane var.hayırlı olsun.kazasız surusler

ankaradaki son 2 motor istanbula geldi birini forumdan komtan aldı kırmızı birinide ben siyah

ooo harika ben de hyosung delisiyim ve seni kutluyorum artık izlenimlerini anlatırsın bizlere peşin mi aldın motoru?

dostum,ankarada sıyah gt250r yok tu yalnız.sadece kırmızı vardı 2 tane.650 lik sıyah vardı.

O zaman üstad o motoru almış bizim komtan kırmızıyı , dostum olabilir tabiki ben araştırmamı yaptım motoru bulamadım ankaradaki 2 tane olan istanbula gelmiş adamlar öyle dedi beni oraya yönlendirdi :) umarım herkez alırda herkez kullanır diileğim bu

puma arkadaşım evet motoru peşin aldım trink verdim cıktım taksit olayını sevmıorum ya öde öde falan yok kredi ugrasmayı sevmıorum kasko mecburi falan nerden baksan 1.5-2 milyar oynuyor ama eger nakit yoksa mecbur alacaksın napacaksın ki

bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum , verdikleri cevaplardan mesajlarından dolayı , umarım kazasız belasız bol km ler yaparım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun. :)
Hadi bakalım komtanla beraber kilometreleri kazasız belasız devirin güzel izlenimlerinizi yazıverin ,ben de bunun cometine yazılayım.

Allah kaza bela vermeden kullanmanı nasip etsin kardeşim.Hayırlı uğurlu olsun.:rendeer:

Çok deli makinymiş walla..
Allah hayırlı uğurlu etsin, kazasız belasız güzel sürüşler dilerim. Görünmeyecek bi yerine küçük bi iğde dalı as. Nazardan korur.

hayırlı ugurlu olsun hocam
cok güsel motor valla cilatin gibi
benim de cok hosuma gidior...
kazasız belasız kullan...:rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
süper valla.çok iyi bir seçim.beni tek düşündüren arkasındaki firma.
ama motor harika vala.kazasız belasız sürüşler dilerim...

Kasasiz belasiz surusler dilegi ile iyi bir secim yapmissin. Ruzgarin bol olsun dostum

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah çok çekici makine görünen o ki bu alet ileride çok iş yapacak herkez ondan bahsediyor...

benimde çok dikkatimi çekti ve fiyatı bana göre ucuz geldi , :) aslında ucuz gelmedi fiyatı normal ama alacagım motorlar arasında ucuzu bu idi bunu alabildim ama fiyat bence normal ,
herkeze teşekkürler arkadaşlar

iyi kötü her türlü yorumunu yazarım şuanda 440 km de , hiçbir problem yok zaten olmasıda iyi

tek problemi sadece benzin deposu hafif oynama yapıyor kendim sıktım onuda :) sıfır motorlarda bu gibi problemler cıkabilir , yani vida gevşekliği falan zaten ilk 1000 km bakımı bu yüzden ücretsiz negatif yönlerini söylüyorsun yapıolar :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar