İşte bende aldım motor , Yeni motorum ....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Resimdeki bayan kardeşimdir arkadaşım öyle bi çekileyim abi dedi bende kıramadım çektim , :) telefondan çektim o yüzden biraz bulanık çıktı resimler ya garajda çünkü spotları açtım :)

2 gün önce teslim aldım , valla suanda türkiyedeki son hyosung 250 lik racing :) ve son motorun siyah olması gerçekten çok hoşuma gitti yoksa almazdım ,

411 km ye geldim :) artık gerisi havalar ısınınca gelir :)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun!Kazasız belasız sürüşler dilerim.Çok oturaklı da bi makinaymış kendisi.:rendeer:

kardeşim hayırlı oolsun güle güle kazasız belasız kullan, deli makine gibi duruo walla çok hoşuma gitti:cat:

allah zarar ziyan varmesin kardeş hayırlı olsun gidona bi tane boş cd as benim için

Super Moderator
Güle güle kullan...
Gerçekten çok kaliteli ve karizmatik bir havası var.
İyi günlerde kullanman dileğiyle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler arkadaşlar :) 7850 + 200 anahtar teslim fiyatı , yanlız suan motor kalmadı türkiyede nisan sonunda gelcek

bu arada yahuu neden boş cd takacaz ki anamadım ? :D

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle:rendeer:

hyosung sahibi olarak öncelikle hayırlı olsun. hyosung gtr 250 hem performans hemde yakıt tüketimi olaraka rakıpsiz,kesinlikle dogru tercih.racing bende seviyorum fakat uzun yol yaptıgım için gv 250 i tercih ettim.ii günlerde kazasız belasız kullanmak dilegiyle.......

nerden cıktı türkiyede son oldugu onu anlamadım.kesın mı bu?cunku ANkarada benım bıldıgım 2 tane var.hayırlı olsun.kazasız surusler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar