işte ben geldım aprila rs 125

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşlere inşallah :rendeer:

hayırlı ugurlu olsun kardesim guzel makina almıssın. kazasız belasız insallah

Makina güzel :)
Kazasız belasız kullan
Yağ deposu haricinde benzine biraz yağ karıştırmanı öneriyorum ilerde dua edersin bunun için :p

Makina güzel :)
Kazasız belasız kullan
Yağ deposu haricinde benzine biraz yağ karıştırmanı öneriyorum ilerde dua edersin bunun için :p

cok saol ne tur bı yag koymam gerekıo bak bunu soyledıgın cok ıı oldu ne gıbı bı faydası oluo bılgılendırırsen sevınırım:rendeer:

Valla arkadaşım yağ pompasının delikleri çok ufaktır hava yaptığında yada ufak bir pislik geldiğinde yağlamayı kesebılır
Tabiki sen bunun yağlama yapmadığını bilemezsen sonuç olarak yağsızlıktan motor kitlemekte :)
Sentetik veya yarı sentetik yağ koyabılırsın benzıne tabıkı bu oran fazlada olmasın 100 de 3 oranında karıştır.
Biraz duman atabılır ama ondanda bişey olmaz sonuçta 2 zamanlı :)

inşallah akrdeş inşallah.ya bu ara hukumette sorunlar var acaba yenı yasa cıkarmı ya lutfen cıkmasınnnn :)

hayırlı olsun, motora binince önüne bakacaksın yanına değil keh keh

hayırlı olsun arkadaşım cok güsel ve cok uygun bi fiyata almışsın bence.
extremanın söledigini unutma derim bende cok faydasını görürsün...

Güzel günlerde keyifle kullanmak nasip olur inşallah:wiinkk:
Güvenlik ekipmanlarını ihmal etme sakın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hah tamam sende Aprilia ya binmişsin artık başka motora binemessin hayırlısı olsun.:cat:İyi bak kızına makinanın kralıdır Aprilia ona göre.

gule gule kazasız kullan motorunu pek guzel bişi. Yolda karsılasırsak falan ezme olurmu cbr kardeslerini :)

saolun arkasşlar darısı olmayanların basına bugun ilk defa kullandım cok gusel bı alet super kacıo fites problemı var oda benımle alakalı henuz alısabılmıs deılm kalkıslarda problemım var 20 km yolda belkı 40 kez stop ettırdım :pr::pr::pr:
gule gule kazasız kullan motorunu pek guzel bişi. Yolda karsılasırsak falan ezme olurmu cbr kardeslerini :)
kardesım ınan bana su sıralar motora bınerken yolda herhangı bı motorcuyla veya bıryle karsılassam goremem benım gıbı cok fazla tecrubesı olmayan bırı ıcın cok zor bı makına gercekten.. ama cok zevklı yhaaa
:queen::queen::queen:

hehe bunu duyduguma sevindim haybeye cbr ile başlamadım demek icin bi sebep daha cıktı bana :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar