iŞte 2. moTorum

reSimLere arka fonu arkadaŞım komuŞ. emeĞi var dedim bunLarı koydum. moTor 59 pLaka tekirdaĞdır. bu motorLa kaza yapıLdı 2 kiŞi öLdü. allah rahmet eyLesin. ve motorun adı uĞurSuz Çıktı motorda inSan vefat etti die kimSe aLmadı ama ben bu hurafeye inanmadım ve inat iÇin motoru aLdım. SayGılar.

backgroundwj2.jpg

02975yymf2.jpg

029sw75yycv6.jpg

029zxc75yyub2.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah daha çok versin de 2 başlığı tek bir başlıkta açabirdin.... Bir açmada 2 sine birden bakabilirdik....

bidakka abi ya bende tekirdağ'lıyım..kim olmus o motorla ya...tekirdağ'merkezden mı aldın motoru

reSimLere arka fonu arkadaŞım komuŞ. emeĞi var dedim bunLarı koydum. moTor 59 pLaka tekirdaĞdır. bu motorLa kaza yapıLdı 2 kiŞi öLdü. allah rahmet eyLesin. ve motorun adı uĞurSuz Çıktı motorda inSan vefat etti die kimSe aLmadı ama ben bu hurafeye inanmadım ve inat iÇin motoru aLdım. SayGılar.

İşllh sen hayrını görürsün :cat:

Motosikleti
Forza 250
çok komik ya........................

kazasız ,belasız..... aslında para verilecek bi motor değil ama almışsın hayırlı olsun .. bu arada kaça aldın motoru ?

resimler güzel olmuş arka plan çok hoş...Allah kaza bela vermesin...

Moderatör
Bizde merakla 2. motorunu bekliyorduk uyku girmedi gozume dun gece :p Gule gule kullan :)

HRC

bu motorlamı 2 kişi öldü ?? alla alla ilginç 90 ı geçmiyo diyolar bu alet için (demekki korumaları yoktu), birde motorun hala tek parça olmasıda ayrı bi mevzu tabi, arka fonda ayrı bi bomba olmuş :)

bu motorlamı 2 kişi öldü ?? alla alla ilginç 90 ı geçmiyo diyolar bu alet için (demekki korumaları yoktu), birde motorun hala tek parça olmasıda ayrı bi mevzu tabi, arka fonda ayrı bi bomba olmuş :)

arkadaşım o motorun iskeleti sıfır geldi iskelet ikiye bölünmüşti üzerinde çoğu parça deişti. dikkat ettiysen sağ ayna hala yok. hem 90 geçmiyo diyenlere inanma ben mondiaL 100 kh iLe 120 yapıOm. tabi biraz oynama var motorda.:wiinkk:

akLıma geLmiŞken kanuni raCerLerin orjinaL arka miL ini deiŞtirmeniSi tavSiye ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar