İstanbul'un Kurye Sorunu

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
başlıgı okuyunca aklıma deprem geldi.

Farkında mısınız; her halt istanbulmuş gibi.

İzmirde, balıkesirde,manisada,muglada, ankarada deprem olur "İstanbulda hissedilen 6.1 siddetinde deprem oldu" yazar.

Ülkede kuraklık olur, izmirin 3 barajı kurur "Türkiye'de büyük su sıkıntısı, İstanbul'un suyu mu bitiyor" olur.
Ülkenin kalbi, en çok insanın yaşadığı yer, ülkenin ekonomisinin döndüğü şehir, maalesef hep burası konuşuluyor.

Motosikleti
D400
Ülkenin kalbi, en çok insanın yaşadığı yer, ülkenin ekonomisinin döndüğü şehir, maalesef hep burası konuşuluyor.

bana saçma gelıyor.
izmir depremi oldu; sokağımdaki evler yıkıldı. Manşet "istanbulda hissedilen deprem" idi.

habercileri bu yüzden sevmıyorum sanırım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bana saçma gelıyor.
izmir depremi oldu; sokağımdaki evler yıkıldı. Manşet "istanbulda hissedilen deprem" idi.

habercileri bu yüzden sevmıyorum sanırım
Len İstanbul ile İzmir bir mi? İzmir'in nüfusundan kalabalık ilçeleri var İstanbul'un :)

Motosikleti
apec apx7/ um 250 renegade vegas
Gene çok abi, Arnavutluk nüfusu 2.8 milyon civarı, Karadağ nüfusu 700.000 civarı. Bu 2 ülkeye gittim ve ikiside güzeldi, bu iki ülkenin toplamı yinede Bursa'nın nüfusu etmiyor (resmi 3.2 milyon ama gayri resmi tahmini 5 milyon nüfusu var). :D

Yönetim güzel olsa herkes bir şehirde toplanmasa çok güzel olacaktı...
baba hadi istanbul nüfusunu indirdin biz 3 milyon antalyada ne yapalım? aynı teröristler (kuryeler, kimse alınmasın terörist lafına resmen trafik teröristleri) antalyada da sorun? kim , nasıl engelleyecek? kimse kusura bakmasın ekmek parası kimsenin hıyar gibi taşıt kullanmasını, başkasının canını- malını tehlikeye atmasını mazur gösteremez. o zaman uykusuz giden otobüs sürücüsüne, f1 sürer gibi süren şantiye kamyon şöförüne ne diyeceğiz?
başlıgı okuyunca aklıma deprem geldi.

Farkında mısınız; her halt istanbulmuş gibi.

İzmirde, balıkesirde,manisada,muglada, ankarada deprem olur "İstanbulda hissedilen 6.1 siddetinde deprem oldu" yazar.

Ülkede kuraklık olur, izmirin 3 barajı kurur "Türkiye'de büyük su sıkıntısı, İstanbul'un suyu mu bitiyor" olur.
doğuya 8 metre kar yağar istanbula 50 cm yağar gündem istanbul, iki araba çarpışır akşama haberlerde, iki kişi dövüşür akşama haberlerde. haberciler farkında olmadan bir istanbul nefreti yaratıyorlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence İsrafil Sur'u üflemeden bizden adam olmaz.

Önce Sur üflenecek, kıyamet kopacak, hepimiz mokoko olacağız, anca ondan sonra bu millet düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar