İstanbuldan Selamlar :)

Merhabalar ben oğuz,istanbul beşiktaş bölgesinde yaşıyorum 23 yaşındayım uzun zamandır motor alma niyetim vardı scooter ve mobilet tarzı motorlarla cocuklugum ve suanki dönemim geçti,bugün ehliyet kursuna yazıldım kısmetse ileride bende motor sahibi olmak niyetindeyim.Bayadır bu forumu takip etmekteyim ve artık paylaşımlara katılabilecegimi hissettigim ve nacizane fikirlerimi sunabilecegim düşüncesiyle aranıza katılmaya karar verdim büyüklerime saygılar küçüklerime sevgilerimi sunarım :)

Vallahi karar veremedim bilmiyorum,okudugum kadarıyla 125 250 üstü alınmamalı deniyor zaten hayatım boyunca ben 300 ccden fazla sürücegimi düşünmüyorum hız tutkum yok ama kasası güzel olmalı,ögrenmek için tvs apache fena degil gibi duruyor siz ne düşünüyorsunuz ?

Bu tamamen senin,ne amaçla kullanacağına (gündelik;iş/okul,hafta sonu gezisi vs.)boyun,paran ve zevkine bağlı.Burası tanışma bölümü olduğu için;moto sohbet forumuna geç
orada çok yazılan bir konu.Epey başlık bulursun,fikir sahibi olursun.Sonra da kullanacağın motorun cinsine uygun korumalarla ilgili açılmış başlıklar var.Oradan da korumalara
karar verir,sonra ehliyetini ve korumalarını hazır edip motorunu güle güle kullanırsın.Hayırlı olsun kardeşim.

Hoşbulduk adaş :) ve Fast_driver kardeş kısmetse mart gibi bende sahip olucam fast_driver sym konusunda size sormak istediklerim var kafamda toparlayıp özel mesaj yoluyla sormak isterim izin verirseniz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

Yalnız adaşım ve fast_driver almak istedigim 2 motora sahipler böle şans olmaz ne kadar güzel :D

Hoşbulduk adaş :) ve Fast_driver kardeş kısmetse mart gibi bende sahip olucam fast_driver sym konusunda size sormak istediklerim var kafamda toparlayıp özel mesaj yoluyla sormak isterim izin verirseniz :)

Tabiki sorabilirsin biz burda paylaşmak, bilgilenmek ve bilgilendirmek için bir çatı altındayız:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar