Schekill Katılım 3 Ağu 2012 Mesajlar 10 3 Ağu 2012 Konu Yazar #1 Ben istanbuldan şafak scooter kullanıcısıyım...Daha önce pcx ve xmax kullandım..şu anda motorum yok ancak downtown arıyorum ...
Ben istanbuldan şafak scooter kullanıcısıyım...Daha önce pcx ve xmax kullandım..şu anda motorum yok ancak downtown arıyorum ...
delileoo Katılım 14 Eyl 2006 Mesajlar 855 3 Ağu 2012 #3 hoşgeldin..bi ara da sanzumanlıya geçip 4ten 3e çekmenın keyfini yasaman dileğiyle..
Schekill Katılım 3 Ağu 2012 Mesajlar 10 3 Ağu 2012 Konu Yazar #4 nargen' Alıntı: hoşgeldin keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hoşbulduk delileoo' Alıntı: hoşgeldin..bi ara da sanzumanlıya geçip 4ten 3e çekmenın keyfini yasaman dileğiyle.. Genişletmek için tıkla ... Dediğin gibi keyiflidir ancak bagaj sorunu ve almak istediğim tip motorlar yüksek cc fazla yükseltmek istemiyorum
nargen' Alıntı: hoşgeldin keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hoşbulduk delileoo' Alıntı: hoşgeldin..bi ara da sanzumanlıya geçip 4ten 3e çekmenın keyfini yasaman dileğiyle.. Genişletmek için tıkla ... Dediğin gibi keyiflidir ancak bagaj sorunu ve almak istediğim tip motorlar yüksek cc fazla yükseltmek istemiyorum
zenon Katılım 31 May 2007 Mesajlar 3,081 3 Ağu 2012 #5 Hoş geldin umarım istedigin motoru bulabilirsin...
Schekill Katılım 3 Ağu 2012 Mesajlar 10 4 Ağu 2012 Konu Yazar #7 zenon' Alıntı: Hoş geldin umarım istedigin motoru bulabilirsin... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk beklemedeyim ... Sadık1453' Alıntı: Hoşgeldin. teşekkür ederim hoşbulduk "KAZASIZ SÜRÜŞLER" Genişletmek için tıkla ...
zenon' Alıntı: Hoş geldin umarım istedigin motoru bulabilirsin... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk beklemedeyim ... Sadık1453' Alıntı: Hoşgeldin. teşekkür ederim hoşbulduk "KAZASIZ SÜRÜŞLER" Genişletmek için tıkla ...