al birini vur ötekine, şimdi bu hımbıl kuluç yazıyor, bir kısmı haklı bir kısmı haksız. Şu saçmalığa bir bakın yahu, diyor ki; motosikletler arabaların üzerine sürüp kaza yaptırıyormuş! yuh! oha! çüşş!! daha neler! yok farlarımızla uçak düşürüyoruz, hatta malezya uçağını da benim CB nin farı ile düşürdüm.. geçen ki suriye jetlerinin de üzerine sürdüm de düştü. Bence bu konularda saçmalamış,bu haberi okuyanlar motosikletlere iyice düşman olup ''beni öldürecekler'' deyip hepten üzerimize sürecekler!
Diğer bi taraftan şu motosikeltli kuryeri işe alırken hiç bakmıyorlar,adam konuşmayı bilmese dahi işe alıyorlar, neden? çünkü eleman bulamıyorlar.Düzgün bir insan haftada 6 gün,hafta sonları izinsiz,karda kışta motosiklet tepesinde,30 dakika 20 saniye muhabbetleri,sabah 8 gece 10, hem kutu yap hem pakete git hem garsonluk yap hem çöp at hem pas pas yap sistemi ile ayda 900 tl ye çalışmayı çok tercih etmediğinden, bu işi kabul edenlerin belkide yarısı aklı,beyni tam çalışmayan hırbolar oluyor. bende ayar oluyorum adam götünde koca sepetiyle ters yönden benimde üzerime sürüyor.arabayla başka biri onun züerine sürdüğünde ''gün gelir hesap döner horoz domaları tavuk gömer'' diyorum
not: düzgün,aklı başında insan gibi işini yapan kuryeler üzerine alınmasın,diğer hırbolar heryerinden alınabilirler.