İstanbul'daki motosikletliler sayın Hıncal Uluç kızmış yine

Bir çok yerde haklı buluyorum söylediklerini.(Trafik memurları kısmı hariç) Gerçekten yaya geçitlerinin kullanımı, trafikte yüksek hızda yapılan slalomlar, kasksız araç kullanımı, ters yönde sürmek vs. gibi bir çok şey bizim olduğu kadar başka insanlarında hayatını tehlikeye sokuyor. Nasıl ki motosiklet sürücüleri dört teker sürücülerinden anlayış, empati ve onlar açısından görünür olmayı istiyorsa bu konularda da motosiklet sürücülerinin kurallara uyması, diğer bütün araçlara saygı göstermesi gerektiğini düşünyorum. Saygılar...

hıncal demiyor kı trafık 4 tekerlere ait degildir motor kullam sürücüler dıkkat edelim evde yavrusu bekleyeni vardır diye yazı yazmaz ama yolda kalmişa yolda ölmüş hayvana bile en çok saygı gösteren motorculardır bazı konuda haklı olabılır ama kask ve guvenlık önlemi ile ılgli ülkemizde guvenlık ekıpman kullanmak yaygın degıl
hıncal beni duysun ilk önce kendisi saygı cerçevesinde konusmayı ögrensın zati yolda görsem ıkı cift laf edicem gereksiz köşe yazarı ile

hıncal beni duysun ilk önce kendisi saygı cerçevesinde konusmayı ögrensın zati yolda görsem ıkı cift laf edicem gereksiz köşe yazarı ile

Köşe yazarlığının gerekliliği gereksizliğini bir kenara bırakıyorum (lakin benim için de elitist, gereksiz bir adamdır) fakat saygısızca konuştuğu paragraflara ben rastlamadım sanırsam...

Beni tenzih etmiş. Sıkıntı yok.
Bahsettiği motorlulardan bende şikayetçiyim.
Bu adamın şu yazıyı yazmasına sebep olanlardan bende nefret ediyorum.

Sabah gazetesinin önünde bekliyorlar gibime geliyor.. Adamı görünce üzerine sürüyorlar herhalde..

3 yazıyıda okudum haklı olduğu birçok kısım var zaten adam söylemiş adam gibi kullananları işin içine katmıyorum diye bende hiç alınmadım adam gibi kullandığım için hıncal uluç u da gram sevmem bu arada.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bunu kim yazar yaptı ya topu motor cafeye kaçtı galiba bu arada konuda beni ilgilendiren bisi yok pizzacilari da hiç sevmem hatta hep neden bu işi yaparlar diye düşünürüm

"Düşünebiliyor musunuz?. Motosiklet, yaya geçidinde yolun yayalara açılmasını bekliyor ve iki yanlı yaya geçidinin içine, kalabalık insan selinin arasına sürüyor ki, bir aşağı kavşaktan dolaşmak zorunda kalmasın, kestirmeden gitsin.."

İstanbul böyle bir sürü kurye-pizzacı vs ile dolu ... benim babama (85 yaşında) da bu tip bir motorcu ters yoldan girip arkadan çarpmıştı, kafasını kaldırım kenarına vurmuş, hastanede dikiş atılmıştı, o yaştaki biri olarak ölümden dönmüştü ... bazıları bisiklet sanıp o şekilde sürüyor aracı ....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hıncal uluç kim ? !!!

Adamın yazdıklarında bir tane bile yanlış yok. Kuryeler kadar olmasa da hepimiz kural dışı kullanıyoruz.

Kendisini her ne kadar sevmesemde,bir çok konuda haklı görüyorum.Özelikle altında büyük motor olan bazı arkadaşlarımız.Kendisini ölümsüz,dokunulmaz ve kural tanımaz görüyorlar..Hiç kimseye saygıları yok,o motora binince öz güven patlaması yaşıyorlar.Tabi gidip bir yere patlamalarıda çok sürmüyor ne yazık ki..

Hıncal'ın üzerine sürüyorlardır bilinçli olarak bence,haksız da değiller :D
Zerre kafası çalışmıyor bu adamın,boş beleş..Taksicilerin dolmuşçuların arasındaki yaratıklar sadece yüzde 10'muş.
Yüzde 90'ı geç yüzde 5'i bile insan gibi kullanmıyor ki,aklınca tespit yapmış fikirsiz..

Ben yalan söylüyor demiyorum,doğru düzgün otomobil minibüs otobüs vs. kullanılmayan bir ülkede bütün motosiklet sürenler kural kaide delisi mi olacaktı,nerede yaşıyorsun sen ?

al birini vur ötekine, şimdi bu hımbıl kuluç yazıyor, bir kısmı haklı bir kısmı haksız. Şu saçmalığa bir bakın yahu, diyor ki; motosikletler arabaların üzerine sürüp kaza yaptırıyormuş! yuh! oha! çüşş!! daha neler! yok farlarımızla uçak düşürüyoruz, hatta malezya uçağını da benim CB nin farı ile düşürdüm.. geçen ki suriye jetlerinin de üzerine sürdüm de düştü. Bence bu konularda saçmalamış,bu haberi okuyanlar motosikletlere iyice düşman olup ''beni öldürecekler'' deyip hepten üzerimize sürecekler!

Diğer bi taraftan şu motosikeltli kuryeri işe alırken hiç bakmıyorlar,adam konuşmayı bilmese dahi işe alıyorlar, neden? çünkü eleman bulamıyorlar.Düzgün bir insan haftada 6 gün,hafta sonları izinsiz,karda kışta motosiklet tepesinde,30 dakika 20 saniye muhabbetleri,sabah 8 gece 10, hem kutu yap hem pakete git hem garsonluk yap hem çöp at hem pas pas yap sistemi ile ayda 900 tl ye çalışmayı çok tercih etmediğinden, bu işi kabul edenlerin belkide yarısı aklı,beyni tam çalışmayan hırbolar oluyor. bende ayar oluyorum adam götünde koca sepetiyle ters yönden benimde üzerime sürüyor.arabayla başka biri onun züerine sürdüğünde ''gün gelir hesap döner horoz domaları tavuk gömer'' diyorum ;)

not: düzgün,aklı başında insan gibi işini yapan kuryeler üzerine alınmasın,diğer hırbolar heryerinden alınabilirler.

Dikkatli ve saygılı sürenler alınmasın tabiki. Ama bu adam da Hıncal Uluç yahu..! Zamanında futbol yorumculuğuyla ilgili sitem edildiğinde "Yapan yapar, yapamayan eleştirir" diyordu bu şahıs. Zaten ne tam gazeteci, ne tam televizyoncu ne tam yorumcu... Anca yaş kompleksine bağlı çıtır tabir edilen ablalarla takılıp arasıra magazin aleminde salto atan bi ihtiyar...
Eyvallah.. Konuda haklı olduğu yerler çok. Ama ona mı kaldı bu iş? Adama sorarlar "Hıncaaaal artık yaş kemale erdi. Sokakta yürürken sağına soluna dikkat edemiyorsan pek çıkma istersen" diye.

Yazıyı okuma gereği duymadım ama bu hıncalda bi motor düşmanlığı var herhalde , İstanbul'da motorcuların üstüne araba sürenlerden biri de bu olabilir

Bazı konularda haklı doğru kaldırım konusunda mesela ama şöyle bir durum var haberlerde görüyoruz araba çocuğa çarpıyor dükkandan içeriye sokuyor bunu neden görmüyor bir otobüs uçuyor içinde 10 ölü 20 yaralı oluyor motosikletliler direk hedef gösterilmiş beğenmediği kuryeler onun çocuğunun ailesinin akrabasının ilaçlarını taşıyor içimizde saygılı kullanan arkadaşlarında olduğunu düşünüyorum.

adam haklı. elince kalemi ve yazabileceği gazete de var. gözlemlerini ve tepkisini yazmış. kural ihlali yapan tüm sürücüler kendilerine çeki düzen vermediği sürece ve vatandaş tepkini açıkça göstermediği sürece bu "trafik teröristleri" yaptıkları her şeyde kendilerini haklı bulacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar