İstanbuldaki Arkadaşlar İçin Bir Öneri

Arkadaşlar ben taksimde cafe&bar işletiyorum, bazı günler motorcu arkadaşlara özel geceler düzenliyorum çünkü kendimde motorcuyum... özellikle o gecelerde sizin isteğiniz doğrultusunda fiyatları düşürebiliyoruz..

Bu forumda takılıp istanbulda görüşme mekanı ayarlamak isteyen arkadaşlar var ise bu başlık altından yardımcı olabilirim... Mekan ile ilgili bütün ayrıntılara www.sinerjicafebar.com sitesinden bakabilirsiniz... motora binen ve benim gibi motor hastası olan tüm istanbullara esnaf hizmeti olarak elimden geleni yapmaya hazırım:) eğer maksat dayanışma ise bende elimden geleni yapmak isterim, sevgiler...

güzel düşünce fakat reklam . yönetimle görüşmeni tavsiye ederim. daha sonra ayrıntıları verirsin.

ewt bende öyle düşündüm sanki reklam gibi algılanabilir... ama eminim yönetimden bi arkadaş bana msj atacaktır o zmn güzel bişiler düşünülebilir... reklam desek öyle bişeye ihtiyacım yok zaten fazlası ile reklamımız var internette... bu sadece motora olan sevgimden ve motoru seven insanların kendi evi gibi sevebileceği biyer oluşturabilme düşüncesinden kaynaklandı... tabi yönetici arkadaşlar uygun görürlerse

Super Moderator
merhaba arkadaşım
topiclerde reklam yapmak normalde yasaktır
seninle özelden konuşalım bu tarzda bi organizasyon düşünüyordum özelden konuşuruz ayrıntıları

haklısın dostum, ben sana özelden msj attım msn bilgileri felan ... uzun uzun konuşuruz, en güzeli neyse onu yapmaya çalışırız... hatta ve hatta hazır yaz gelmişken bi motor gezisi süper olur... bu tip bir forumu güzelleştiren beraberce reelde organizasyonlar yapıp onları forumda resimlerle paylaşmaktır bence inanılmaz hoş olur diye düşünüyorum... Türkiyede motor kültürünü ispatlamak ve kabullendirmek için büyük bir bütünlük içerisinde olmalıyız ztn...

bu forum bence bunu sağlayabilicek güçte...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar