- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bana o ngk bayisinin iletişim bilgilerini verir misin?Maalesef Piaggio TR distribütörü Doğan Trend de yedek parça fiyatları çok tuzlu , mesela Ngk marka bujisini servis 800 liraya satarken ben Ngk bayiinden birebir aynı kodlu bujiyi 250 liraya aldım , diğer sarf malzemelerde de durum aynı, oysa Yunan a gittiğimde filtre , balata , baga , kayış gibi zımbırtıları bedavadan biraz pahalı paralara aldım ,
avuç kadar sinyali bile 7-8bine satıyor bizimki , grenaj parçalarını yazmak bile istemiyorum yuh dersiniz..
Lakin motor çok güzel , uzun boylular için çok konforlu bende deveden biraz kısayım bu sebeple seviyorum keratayı
bu arada 145.000 km deyim 4000 km de almıştım , şehir içinde bildiğin topaç gibi , yol tutuşu , freni efsane , sele altı efsane ötesi , büyük teker çapına rağmen iki kask artı motosiklet montu alır , uzun yolda da çok kullandım , defalarca İstanbul Turgutreis , 4-5 defa Karadeniz turu bir defada Tiflis'e kadar İstanbul'dan çıkıp 2500 km falan gittim , gayet keyifli yolculuklardı![]()
suzuki araba için de ngk buji lazım olacak.
Geçen bakımda benim vstrom'un bujileri servisten aldık 4 tane bujiye 7bin lira verdim, çok, o zaman sana sormak aklıma gelmemişti.