İstanbul'da motosikletlere yönelik evrak kontrolleri

ist trafık subesı bugn ve bugunden sonra bır kac suruceke kucuk capta genel rutun kontroler yapıcak aralıksız surecek bu duzenleme de motorsıklet kullan arkadaşların evrakların eksıksız trafıge cıkmagaya özen göstermelılerdır
rutun kontrel bazı kazalarda ehlıyetsız ve motorların bazı evrak eksıklıgınden kaynaklandıgı bunun saptanması ıcın ıstanbul cabında tum motorsıklet kullancılar genel kontrole tabı tutulacaktır

saygılarım

rafel

mrb. o uygulamada birisi benden söz ediyor (ehliyetsiz) fethiyede de tam gaz dewam ediyor....

Saol çok teşekkürler paylaşım için eksik evrağı olanlara güzel bi uyarı mesela ben 2 ay vizesi geçiktide:queen:

Çok iyi olur. Şu şasi noları da bi kontrol etseler çevirmelerde, motorunu çaldırmış çok mağdur arkadaşımız var...

alnım açık yüzük ak:cherry:

benim açımdan sadece vakit kaybı:)

evrak eksikliğinden kaza nasıl oluyor onu anlamadım ama:silent:

neyseki a2mi alalı 2 sene geçti =) kullandığım her ve kullanacağım her aracında ruhsatını mutlaka kontrol ederim eksiği warsa kullanmam

şekil 1a 1 saat önce kaskosu biten araçla (honda crv jip) kaza yaptım o gündür bu gündür yediğim kazığıda unutmam ki ondan öncede bakardım bi o arabada bakmayı ihtimal ettim keşke aciliyetten bile olsa baksaymışımda almasaymışım çok pimpirikliyimdir o konuda...

alnım açık yüzük ak:cherry:

benim açımdan sadece vakit kaybı:)

evrak eksikliğinden kaza nasıl oluyor onu anlamadım ama:silent:

bu ay sıksık motor kazaları yaşandı cogunun calıntı motorlar bazı kısm ehlıyetsız bazı ıse motorun sıgorta yada ruhsat gıbı evrakların eksık oldugu tesbıt edıldı

abı bır ara sarıyere gelde balık tutalım

yıllardır şu ehliyeti polislere göstereceğim günü bekler dururum.. olmadı, olamadı.. :p

Hiç çevrilmedim.. Tipten kaybediyor yada kazanıyorum heralde :p

paylaşım için çok teşekkürler bende de ehliyet yok bu arlar binmesem iyi olucak anlaşılan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar