Bu konuyu getirip te valiye bağlamak bence yanlış. Sonra hıncal ulucun oturduğu yerde sabahları trafik polisleri çok fazla bulunuyor. Motorlu Kuryeci mesleğini, firmalar acil evrak gönderileri için, trafikte takılmadan hızlı yerine ulaşsın diye çıkardıkları bir sistem. Sistemin ulaşım aracı motosiklet. İstanbul da malumunuz yollar yetersiz. Sorun yaşanan bölgeler belli. Neden floryada, beylikdüzün de, bostancı sahilinde, Ethem efendi de, Yeşilyurt ta, Adnan kahvecide, Ataşehir de sorun yaşanmıyor? Çünkü yollar son sistem yeni ve tüm araçlar için geçmeye yer var, Peki Taksim, Mecidiyeköy, Eminönü, Üsküdar, Kadıköy, Fatih, Ümraniye neden buralarda sorunlar bitmiyor? Çünkü buralarda araçlar bile bazen kaldırıma yarım çıkarak sürdükleri oluyor. Hıncal beyin canı tatlıymış, ufaktan 10 dakika halkın içine karışmış bak korkudan tüm gazeteye yazdı, sayfayı meşgul etti, gereksiz yere de motorlu kuryecileri kuralsızlıkla suçladı... O zaman gazetesine bir daha kurye çağırıp da al şu evrakları 1 saat içinde falanca kişiye teslim et demesin. Malum İstanbul trafiğini hepimiz biliyoruz. Bu şehirde şimdilik yollar böyle. Kuryeci bazı avantajları kullanmaz ise evraklarımız zamanında yerine ulaşmaz. Ben geçenlerde Beylikdüzün den Maltepe ye bir evrak gidecekti kendim motorla götürmeye korktum yetişmezse diye, kuryeci bir arkadaş çağırdım benden 150tL istedi kabul ettim ve evrak önemli evraktı acil dedim seni bekliyorlar, gönderdim 45 dakika sonra evrak geldi aldık diye beni aradılar. Benimde çok büyük bir sorun yaşamamın önüne geçilmiş oldu. Allah razı olsun kuryecilerden. Ben 45 dakikada götüremezdim kendi evraklarımız.