istanbulda koltuk tamiri,aksesuar,imalathane

slm arkadaslar,

ben berlinden ilkay,37 yasindayim ve 1959-1985 arasi cesitli mz motorlarim var.
bunlar eski oldugundan yedk parca bulmak zor oluyor.
haftaya istanbula gezmeye gelecegim.koltuk tamiri yapan bildiginiz yer var mi?eski koltugu yanimda getirecegim.onun yaninda frenbalatasi,sinyal,stop,far,vb parcalari getirip kopyasini yaptirmayi istiyorum.
bunu yapabilecek imalathane ariyorum.bu konuda yardimci olabilen varmi?cok sevinirim-google.com.tr bana türkiyede ne kadar koltuk takimi (mobilya) üreten firma varsa gösterdi.

berlinden selamlar.

ilkay

slm arkadaslar,

haftaya istanbula gezmeye gelecegim.koltuk tamiri yapan bildiginiz yer var mi?eski koltugu yanimda getirecegim.onun yaninda frenbalatasi,sinyal,stop,far,vb parcalari getirip kopyasini yaptirmayi istiyorum.
bunu yapabilecek imalathane ariyorum.bu konuda yardimci olabilen varmi?cok sevinirim-google.com.tr bana türkiyede ne kadar koltuk takimi (mobilya) üreten firma varsa gösterdi.

berlinden selamlar.

ilkay

ustam,eger kirklareline ugrasaydin direk babama yonlendirirdim seni,benim baba meslegi bu, ayni zamanda Gultekin nickli uyemiz Faydali Bilgiler kisminda benzer bir konu acmis,bakmani oneririm.Ayrica ozel mesaj atarsan yardimci olabilir sanirim ...

cok sagol-gultekine bir mesaj atarim.belki tanidigi biri vardir.kirklareline sapamiyacagim,isimi istanbuldan görmek zorundayim.
faydali bilgilerede bir göz atim.

baska bir konu:sen ural mi kullaniyorsun?harika bir alet.almanya´da var,fakat alanlar bazi parcalari (rulman,karburetör,vs) bozuk olmazsa bile degistiriyor.

berlinden selmalar

cok sagol-gultekine bir mesaj atarim.belki tanidigi biri vardir.kirklareline sapamiyacagim,isimi istanbuldan görmek zorundayim.
faydali bilgilerede bir göz atim.

baska bir konu:sen ural mi kullaniyorsun?harika bir alet.almanya´da var,fakat alanlar bazi parcalari (rulman,karburetör,vs) bozuk olmazsa bile degistiriyor.

berlinden selmalar

kullaniyodum,modifiye etcez diye dagittik simdide toplanmayi bekliyo,ama kafamizdakini yapabilirsek mukemmel bir alet olcak.Parca durumunda yardim etmeye calisabilirim,
Saygilar ...

slm,

sen motosay´dan isini halledebildinmi?ne sorunun vardi ve fiyat konusunda nasil anlastiniz?

berlinden selamlar.

Arkadaşlar ben firma ile az önce görüştüm. Honda Dylan'ın Selesini beverly 250 nin selesine benzetebileceğini söyledi ve çok da iyi bir fiyat verdi. http://www.motosay.com/iletisim.html buraya Anadolu yakasından tam olarak nasıl gidilir tarif edebilecek olan var mı ?

Arkadaşlar motosayla ben gidip görüşmüştüm yan çantalar için,ama 15 gün beni cevap için beklettiler ondan sonra tekrar tekrar aramam üzerine en sonunda ellerinde çok iş olduğunu ve yapamayacaklarını söylediler,üstelikte motorun fuarda standa koyulabileceğini ve kendileri için reklam olacağını söylememe rağmen,neyse kendileri bilirler,gidiş ise anadolu veya avrupa yakasından gidecekler haliç köprüsünü geçince ilk sapaktan bayrampaşa tarafına dönüp kaymakamlık istikametini takip ediyorsunuz,çevik kuvvetin önünden geçip çevre yoluna çıkmadan en son sağ koldaki sokağın içindeler.

slm arkadaslar,

berlinden selamlar.

ilkay

arkadaşım,stop-sinyal ve benzeri parçalar için tarlabaşı caddesinden inerken perapalas otelinin karşında sağ kolda flash tv yan sokağında bir imalathane var birebir kopyalarını yaparlar yeterki orjinalinden örnek olsun elinde,geldiğinde ararsan yardımcı olmaya çalışırım.:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar