İstanbul'da kar yağışı

Motosikleti
Henüz yok.
arkadaşlar çamlıcada yarım ssattir kar etkili olmaya başladı ve tüm şiddetiyle kar yağışı devam ediyor.

2 saattir yoldayım ne bir tuzlama aracı nede bir temizleme ekibi. İstanbul kara hazır beyler, panik yapmayın keyfini sürün.

bugün mesleğim gereği (kurye) 11:00 -19:00 arası trafikteydim yemin ederim sadece 1 tane tuzlama aracı gördüm, onun da kendine faydası yoktu. akşam eve kendimi zor attım, otoban kar ve buz tutmuştu resmen. kurtköy tarafında otobanda 20 cm kar vardı.

kuruçeşme sahilden bildiriyorum; an itibai ile kar yağışı zayıfladı görüş mesafesi açık tamam..

Motosikleti
Henüz yok.
Buda çamlıca da kar karınlığı
hsk85.jpg
[/url][/IMG]

Motosiklet biraz kar görsün istedim, sırf motor kar görsün diye motoru garajdan asansörle giriş katına çıkardım ve binanın içinden geçirerek motoru giriş kapısından dışarı çıkardım ve motorla kar testi yaptım ve lastik nasıl kayıyor. çıkardığım gibi tekrar garaja geri soktum motoru. ( AŞK BU OLSA GEREK (ŞEYTAN) )
hskbk.jpg
[/url][/IMG]

hskd7.jpg
[/url][/IMG]

sadece istanbula mı yağıyor bu kar :silent:

az önce (09.01.2013 saat 22:00 23:00 arası )şanlıurfaya öyle güzel yağıyordu kı görmeliydinız ama tutmadı zaten buraya karın yağması bile tuaf :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar