İstanbul'da gece hayatı bir başkadır ;)

Sultanbeyli'den hareket ediyoruz.

İlk durağımız Mimar Sinan Cami Ataşehir.

Kızkulesi , Kurtlar vadisinin vazgeçilmez yeri :p

Ecdat'tan Allah razı olsun, şu güzelliğe bakar mısınız?

Asya ve Avrupa'nın incisi Boğaz ;)

Gecenin ortasına geliyoruz gözler yorulmuş :)

Günde ,mübalağasız,yüz binleri ağırlayan Eminönü.(Yeni cami)

Yeni cami.

Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul'da ilk Cuma namazını kıldırdığı yer Ayasofya...

Sultan Ahmet Cami

Wolf'ün aynasından Sultan Ahmet cami ;)

Hayat güzel insanlarla güzel ;)

Vee Sabah Namazı Eyüp Sultan Hazretleri

Peygamber Efendimizin Hadisine mazhar olmak için İstanbul'a gelmiş bir mübarek.Mezarının yeri yüz yıllar sonra Fatih Sultan Mehmet Han'ın Hocası
Akşemsettin tarafından tespit edilmiştir.

Allah Ecdat'tan razı olsun.....

Arap camisine gittim de yer altı camisine gitmedim. İlk fırsatta gideceğim inşallah. Tavsiye için çok teşekkürler.

Teşekkürler Serdar bey. İstanbul gündüz biraz sıkıcı oluyor. Kalabalık ve trafik. Geceler güzel oluyor ;-)

baslamisken mekkeye dogru devam etseydiniz.. arap kardeslerinizi bir ziyaret etseydiniz.

Fusuy364 teşekkürler, Allah razı olsun.
Aytaçaksel o da olur inşallah. Siz rahat olun.
Motork08 bize fani olan gece değil baki olan gece lazım ;-)eyvallah, teşekkür ediyorum.

Sizin gibi dinene bağlı müslüman motorcu kardeşlerimin varlığını allah eksik etmesin.

Fotoğraflar çok güzel. Tarihi yarımadayı gezmeniz çok iyi olmuş, ben de Sirkeci tarafında çalışıyorum haberim olsa katılırdım size. Muazzam bir tarihimiz var evet ve bunun farkında olmadan bu şehirde gezenler çok şey kaybediyor bence. Mısır Çarşısı arkasındaki Rüstem Paşa Camii ve Kadırga tarafındaki Sokollu Mehmet Paşa Camii'ni görmenizi tavsiye ederim. Umarım bir sonraki kültürel gezinizi önceden bildirirsiniz :)

Sokollu, memnuniyetle haberdar ederim. Diğer sefer rehberimiz sizsiniz inşallah ;-)

Sokollu, memnuniyetle haberdar ederim. Diğer sefer rehberimiz sizsiniz inşallah ;-)

Estağfirullah abi :) Rehberlik edecek kadar tarihi bilgim veya yol deneyimim yok malesef:) Memnuniyetle katılırım aranıza. İstanbul'u karış karış, aceleye getirmeden gezmek gerek. Osmanlı tarihine ve yapılarına ilgim var. Gece gezmek de çok zevklidir diye tahmin ediyorum. Umarım bu yaz hepimiz için dolu dolu geçer :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar