İstanbul'da fırtına...

Kıyamet alameti bunlar; motosikletle trafiğe çıkmazsa bugün insanlar daha iyi olacak gibi. Motosikletle çıkacaklar da ekstra dikkatli olsun lütfen.

"Boğaziçi Köprüsü'nde kontrollü ulaşım sağlanıyor
Fırtına yüzünden geçici bir süre için Boğaziçi Köprüsü iki yönlü olarak trafiğe kapandı. Bu sırada boğazda yer yer hortumlar görüldü. İstanbul'da fırtına ve köprünün trafiğe kapatılması ile söylentiler yayıldı. Köprüden bir araçın aşağıya uçtuğu ve köprü halatlarından birinin koptuğu iddiaları yetkililer tarafından yalanlandı

İstanbul'daki 100 kilometre hızına ulaşan fırtına nedeniyle Boğaziçi Köprüsü trafiğe kapatıldı. Köprünün halatlarının koptuğu haberleri yalanlanırken, fırtınanın şiddetinin azaltmasıyla Boğaziçi Köprüsü'nde kontrollü ulaşıma tekrar başlanıldı.

Trafik Kontrol Merkezi yetkilileri, Boğaziçi Köprüsü’nde Anadolu - Avrupa geçişinde şeritler kapatıldığını bildirdi. Avrupa - Anadolu geçişinde ise polis ekipleri kontrollü geçiş sağlıyor. Köprüde, rüzgarın şiddetine göre geçişlere izin veriliyor. Boğaziçi Köprüsü'nün halatlarının koptuğuna ilişkin haberler yetkililer tarafından yalanlanırken, köprüden geçecek sürücülere köprüden geçerken direksiyonu sıkı tutmaları uyarısı yapıldı."

Antalya dada Felaket Rüzgar var. Dün günlük güneşlikti ne oldu bir anda anlaşılmadı :farao: Yıl 2012 dikkat:santa:

Sakarya da berbat şu anda. Maya takvimi filan derken ciddi ciddi kıyamet mi kopacaktır nedir?

3 5 sn ıcınde gozumun onunde hortum olustu bır toz perdesı gıbı ınsanlar yolda yuruyemedı bırakın motoru suan hava hıc ıc acıcı degıl eee amrıkada hortum cıkıyor ızlerken aynı bınalar bızdede yukseldı ekolojık denge bozulunca normaldır bunlar daha dıkın bınaları !!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dünyanın dengesi bozuldu.... Türkiyede hortumlar görülmeye başlandı...
boğaziçi köprüsünde bu rüzgara yakalanan motosiklet sürücüsü yoktur umarm ...kısa sürdü ancak çok etkiydi..
normalde zaten bu köprü çok rüzgar alıyor ve motor geçişlerini olumsuz etkiliyor ...bide şu durumda sos veriyor ..tüp geçit açıldı gün
acilen bakıma alınıp yenilenmeli...
Rüzgarda çatı uçtumu hiç tanık olan varmı?

Eminönü iskelede yakalandım, berbattı resmen uçacam sandım, galata köprüsünün içindeki yollardan rüzgardan korunarak geçtim, karaköy'de 4-5 metre yakınıma çatı eterniti düştü. Yuttuğum tozun haddi hesabı yok hala öksürüyorum.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
lan kütük
hani maya kehanetleri yalandı, kompleydi, montajdı :p

işe motorla geldim.. akşama sonumuz hayrola.. Boğaziçi köprüsünden geçen var ise bilgi versin :)

esenlerde bir yurdun çatısı uçmuş diyorlar. durun bakalım ne olacak. seryyar satcıların malları metrobüs koprülerinden e5 e uçmuş vs.gibi haberle geliyor.

UYARI

Arkadaşlar merhaba,

Bugün hepimizin bildiği üzere çok şiddetli bir fırtına var. Denizli'de bir motosiklet sürücüsü kardeşimiz rüzgarın şarampole fırlatmasıyla hayatını kaybetmiş.
Tedbir falan bir yere kadar 100 km hızda rüzgar esiyor. Motosikletleri bugün kullanmazsak çok sağlıklı olur.

Saygılar

Bizim burada yağmur ve güneş bir arada fırtınanın f si bile yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
acayip güzel özellikle 100 km hızla esen rüzgara karşı kus kadar ybryı 100 km hiza çıkartmak ve zaptetmek zor olsa da..

Bulunduğum iş merkezinin çatısından kopan kocaman bir parça park halindeki 3 otomobilin üzerinde duruyor şu an :(

istanbulda 300 çatı uçmuş ....
1-2 milyon çiçek diktik diye övünen sayın kadir topbaş bundan sonra birazda ağaç diker İNSALLAH..
3 .köprüde yapılırsa sadece şehrin kuzeyinde kalan ormanlarda hızla yok olacak al küresel ısınmayada bizdende bir katkı fırtına ve selde yanında eşantiyon...
Sultan FATİH ne güzel söylemiş.. Ormanımdan bir dal kesenin kellesini keserim
nerden nereye geldik ....

Valla yelkenleri doldurup yapacak çok şey bulunur gibi geliyor bana. Deli miyim neyim. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar