İstanbul'da Cross- enduro gezileri.

MErhaba arkadaşlar, sonunda motorumu aldım: zealsun 200 GY-A cross. gerçektende aletten çok memnunum, hatta daha rodajı bitmeden şöyle bir gücüne bakayım diye araziye de çıktım.
Şimdi asıl konuya gelelim, ben bu motoru sadece şehiriçinde kullanmak için almadım. Arazide kullanmak, günlük gezilere de katılmak istiyorum. Hatta dediğim gibi daha motorun rodajı bitmeden, ve daha 100 km'deyken bile:) geçen pazar bostancı dan anodolu kavağına gittim. Süper bir yer, herkese tavsiye ederim, sonrasında ise kavağın üstündeki bir yoldan araziye girdim ve orada motoru test etme şansım oldu...:queen:
neyse Sonuç olarak demek istiyorum ki , istanbulda bu tür geziler düzenleniyor mu ya da düzenlemek-katılmak istermisiniz?
herkese sevgiler saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili gokhan kardesim..

Daha önceden de duyurduumuz üzre her türlü gezi organizasyon sitemi z tarafında yapılacak..Hemde çok yakında..:)

Saolsın Zuhtupaşa kardeşim, bu arada herkese merhabalar:)
Motorun heyecanından hemen konuya girmişim, mesajı gönderdikten sonra anladım:cherry:
GErçektende en önemlisi kazasız belasız sürmek, bunun için herkese iyi sürüşler diliyorum.
Görüşürüz.

Bu da benim fotolar...

bu da pazar günü tırmandığım bayır:cherry:

Bu da güzelim Anadolu Kavağı..

bu arada fotolarda ki tarihlere bakmayın, fotograf makinasının tarihini ayarlamayınca böyle 1 yıl geriden geliyor tarih:)

motorun çok güzel hayırlı olsun. ama rodaj bitene kadar fazla basma biraz daha sabret, tabi sabretmesi zor onu da anlıyorum.. zaten motor çin malı daha şimdiden zorlamaya başlarsan bir gün motoru alırsın eline.. risk almaya değmez, 1000 km dayan sonra keyfini sür :)

genelde sitenin yaptığı geziler toplantı buluşma şeklinde oluyor tabi arada sırada yakın çevreye seyahatler de yapılıyor fakat anladığım kadarıyla seni kesecek cinsten cross geziler malesef yok.. fakat yine site üyesi bir kaç adam bulup bu tip geziler organize edebilirsiniz..

benim bildiğim istanbul'lu endurocuların arazi keyfini çıkartmak için gittiği bir kaç yer var.. birincisi Belgrad ormanı.. maslaktan sarıyer yönüne doğru giderken sol tarafta kilyos sapağından giriyosun sonrası zaten ormanlık ve dağ yolu uygun bir yerden de araziye geçiş yapıyosun :) ikincisiyse yine maslaktan sarıyere doğru giderken sol tarafta jandarma komutanlığını geçtikten sonra eski bir çocuk tatil köyü var kapısı sürekli açık oluyor, terk edilmiş.. oradan bir sürü endurocu çıktığını gördüm üstleri başları çamur olmuş bir şekilde.. gidip bir bakmak lazım arazi nasıl tam olarak bilmiyorum..

gokhanerciyes68' Alıntı:
Yok mu arkadaşlar bir yorum yahu?
---------------------------------------------------------------

Selam,
anadolu yakasında da güzel yerler var...ömerli barajı, riva, polonez, kayışdağ gibi...
biz genelde pazarları oralarda dolaşıyoruzz arkadaşlarla...beraber gidebiliriz...bana bildir yeter...:cat:

Erob hocam, dediğim gibi bende anadolu yakasında oturuyorum. Pazarları boş oluyorum. yani size katılmak isterim. MSn ile normal mail adresim aynı; [email protected]. istersen özelden de yazışabiliriz. Şimdiden heyecanlandım:)
görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar