Tey babam teyy....
Almışsın o güzel uhrevi nefesleri, huzuruda gonul bohcana varmı senden daha iyisi.....
Ram olmak, kul olmak, insan olmak ne güzel seydir. Ne güzeldir bir insanın bir yola koyulmus olması. En azından bilir gidecegi yeri, varacagı yeri Allah'a bırakarak. kulluk vazifesidir "O" ndan beklemek herseyi.
Bir baltayı bile oduna vururken ondan dilemek lazım gücü ve kudreti. ve bilmek lazımdırki onümünzdeki yemegi yemek icin çenemizi oynatma gücünü bile Allah nasip eder.
Kimimiz deriz içimizden bilmeden Allah affetsin. Olurmu öyle sey kardesim ne alakası var. Al işte simdi ben su kalemi suraya fırlatacagım. Ahanda fırlattım. Sımdı bu gücü Allah mı verdi demeyin aslı öyledir.
Muhammed Ali de zamanında indirmedigi adam kalmamıstı. Ya şimdi ????
Şimdi nerde o kudret. Eminimki kendisi cok istiyordur eski halini ama maalesef kendi gücü yetmiyor buna.
Ben yaptım ben ettim dememek lazımdır ki, aslında da zaten senin yaptıgın sey degildir yaptıgın iyilikler ve güzellikler. Allah' ın sana nasip etmesinden gelir o güzellikleri yaparken harcadıgın güç ve sinerji. O uhrevi hayatı, o muhabbeti gonlumuzden etmesin Allah..
Bu arada ben yine cosmusum farkında olmadan kusuruma bakmayın ne olur...
Hep üstadın sucu ne yapayım cosuyor insan elinde olmadan
Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın. Allah kabul etsin bu arada. İnsan bizide davet etmezmi be üstadım.
Aşk Olsun......
Eyvallah...