İstanbul'a özgü bir kaza

Az önce bir Doblo motoruma çarptı. Kırmızı ışıkta sıralanmış duruyorduk, üçüncü araç benim, en öndeki yeşil yandığında kalkmakta gecikti ve önümdeki doblo geri vitese takıp aniden hareketlendi, geri vites lambalarının yandığını görünce freni bıraktım ve çarpışmanın şiddeti azaldı biraz ama ön çamurluğum kırılmaktan kurtulamadı. Böylesi de oluyor aklınızda bulunsun, tam İstanbula özgü bir kaza.

Geçmiş olsun,anlaşılan artık arkadan gelen ,sağımızdaki-solumuzdakinden sonra birde önümüzdeki aracada dikkat etmemiz gerekecek:pale:

buyuk gecmıs olsun allahtan cok fazla bı sıddet olmamıs yaaa...allahım ne okuzler var ınanamıorum...

Geçmiş olsun. İstanbula özgü değil, ayn dingillerden Adanada'da var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun...türkiyenin heryerinde var!!benimde aynı olay başıma geldi araba ile motorun arasında belli bi mesafe bırakmak lazım..başa gelmeyince bilinmiyor her başından geçen olay bir tecrübe....

geçmiş olsun allah cemilcümlemizi beterinden esirgesin
seninkine benzer bi kazaya flaş tv'nin önünde tanık oldum ybr125'in öntekerlek motora kadar yapıştı allahtan sadece maddi hasarlı bi kaza idi tekrar geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok ama çok büyük geçmiş olsun, aynen öndeki araca dikkat edip, takip ve duruş mesafesini iyi ayarlamak gerekiyor :pale:

Ama bu sadece İstanbula has bir kaza değil,
aynı şey benim başıma gelmişti ama öndeki aracın sürücüsü hatasını kabullenip hasarı ödemişti :)

Çok geçmiş olsun :pale:
Burası Türkiye ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor, hele trafikte... :farao:

yuhlar olsun yani...trafik magandaları iyice çığırdan çıktı desenize...nereye gidiyo bu istanbul nereye...:pr::pr::pr:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yok artik ya, adam arkasina hic bakmadan etmeden geri geri geldi demek.
Pardon, Istanbul demistin ama degil mi! :pr:

ne mal insanlar var.banada arkadan çarpmıştı dingilin biri kırmızıda beklerken:pr:

İnsanların yapmış olduğu hatayı neden Burası Türkiye diyerek ülkemizi kötülüyorsunuz. Sanki bu ve benzeri olaylar başka yerlerde hiç olmuyor. Diğer ülkeler hep en iyiler sanki...:farao:::angry2::

Arkadaşım sanada çok geçmiş olsun. Aracın otomatik vites olma ihtimali var mı? Eğer öyleyse, tekrar vitese takarken yanlışlıkla geriye takıp gazlaması büyük ihtimal.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Vallaha konu istanbul trafiğindeki kekolar olunca söylenecek pek bir laf kalmıyor.benzer bir olayı bu gün ben de yaşadım.trafikte normal şekilde seyrederken keko anidenfrene asıldı.Takip mesafemi iyi ayarlayamamış olsam bindirdiydim kekeo ya.trfik hanzo dolu.ve bu hanzolar hiçbirşeye dikkat etmiyolar.Tekrar geçmiş olsun...........

asm

Geçmiş olsun. Çok garip bir durum hakkaten.

Bizim motorlarda geri vites olmadığı için kaçma şansımızda yok. (hadi arabalı olsak gayrı ihtiyari geriye atarız kendimizi)

AFEDERSİN suren bayanmıydı çünkü banda bole bişi rasgeldi ama ben mesafemi fazla tutmustum o yuzden kurtardım carpmaktan surende bayan bi şöfördü bu bayanların hepsımı bole oluyr acaba bayan surucu gorunce yuz metre geriden gidiyrm artık:mrgreen::mrgreen:

AFEDERSİN suren bayanmıydı çünkü banda bole bişi rasgeldi ama ben mesafemi fazla tutmustum o yuzden kurtardım carpmaktan surende bayan bi şöfördü bu bayanların hepsımı bole oluyr acaba bayan surucu gorunce yuz metre geriden gidiyrm artık:mrgreen::mrgreen:

vallaha istisnalar olmakla beraber genelde dediğin gibi. ben bayan şöförlerden uzak durmaya çalışıyorum.:queen::queen:neme lazım:queen:

Demek ki neymiş, korumalar çok önemli. Unutmayalım lütfen...

Haydaaa... Ne koruması ya..?

Bak geçen gün GKN elindeki sağlam eldivenlerle kendisine giren kafes sürücüsüne bir dalmış ki... O eldiven ve korumaları olmasa dalamazdı, di mi?

eldiven yetmez. granaj ile şase arasına küçücük minnacık bir cep yaptırmak gerek.(kamyoncu levyesi için) eldivenden daha etkili bence... kesin çözüm.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar