Tşk ederimÖ.Z.€.R;1269563' Alıntı:Hayırlı yolculuklar.
Tşk ederimHayırlı yolculuklar
Not ettim ankara yolumun üzeri. Tşk ederim düşüncen için.Epey uzun yolHayırlı ve keyifli yolculuklar. Güzergahını bilemiyorum ancak Ankara yakınlarında bir sorun / sıkıntı yaşayacak olursan bana ulaşabilirsin 0555.334 38 67. Ben bayramda nasipse İzmir'de olacağım ancak milleti senin için seferber ederim
![]()
Ben cumartesi sabah çıkacağım yani tam bayram arifesinde değil, ama yinede yoğun olur tatili benim gibi birleştirenlerden dolayı. Havada kötü olacak korkuyorum ama şuanda kararım karar, Allah nasip ederse hayallerimden biri gerçek olacak motorumla köye gideceğim. İnşallah sağ salim dönerim. Resim konusunda pil stoğum ve 3.2 pixel olypusumla yollardayım.ankaraya kadar otoban çok rahat zaten sonrada kırıkkale =) 650 km yaklaşık güzel bir yol Çok dikkatli ol.. KAzasız belasız git yol resimlerinide mutlaka bekliyoruz :cat:
Elimden geldiğince dikkatli olacağım araba ile uzun yol tecrübem var motorla max 550 km aynı zamanda 8.000 km motorla tecrübem var full koruma gideceğim işte gerisi allaha kalmış.:mrgreen:kazasız belasız gitmen dilegiyle dikkatli ol bayram die millet yollara üşüşücek
Hava kötü ama yapacak bişi yok, inşallah fazla ıslanmadan gideriz. Millet karda kışta yol aldı, nerelere gitti ne ülkelere onlara da bakınca insan utanıyo.hava kosullarını göz önünde bulundurmanı öneririrm, yolun açıkolsun.
Biliyorum, dengeli bir kullanıcıyım, koruma ve bilinçli hareket etmeye çalışırım, fermanı yazdık, yollardayız hayırlısıyla inşallah.Kırıkkale sonrası yol çok kötü, stabilize yol dikkatli olİyi yolculuklar. Ben göze alamamıştım 850 Km yol, helal olsun.
Kuralcı bir şekilde, birde hava yağmurlu olmazsa ( Tabi gece yolculuğunu tavsiye etmem) hele yolda eşlik edecek ikinci bir motosikletli varsa süper bir keyif. Yolculuğu tavsiye ederim. Fakat bayram tatili olacağindan harkes bir yerlere ulaşmanın heyecanı ve yorgunluğu ile olacağindan aman çok çok dikkat. Yolun açık olsun ..
Yağmur demeyindikkatli git Murat, yağmura yakalanacaksın, tedbirli ve ihtiyatlı olmakta fayda varresimlerini bekliyoruz
Kalayım mı :silent: Ankarada Neden ki ben ankarayı 6 saatte keserim aksilik olmazsa. Örneğin Sabah 6 da çıksam 12 de ordayım.Hayırlı yolculuklar. ben de Yozgatlıyım. Geçen yaz ybr 125 ile 1500 km. uzun yol yaptım. Sen daha rahat gidersin. Yol fen değil. Ama yine de Ankarada gece kal derim .
Ama yine de Ankarada gece kal derim .