İstanbul-Yozgat Seyahati

10 günlük bayram tatili sebebi ile cumartesi sabah istanbuldan yola çıkarak yozgata memlekete gidiyorum. Yol üzerinde yada yozgat yakınlarında olup görüşmek isteyen olur ise cebim 532 674 40 67. Umarım kazasız belasız gider geliriz.:)

Epey uzun yol :) Hayırlı ve keyifli yolculuklar. Güzergahını bilemiyorum ancak Ankara yakınlarında bir sorun / sıkıntı yaşayacak olursan bana ulaşabilirsin 0555.334 38 67. Ben bayramda nasipse İzmir'de olacağım ancak milleti senin için seferber ederim :)

Son düzenleme:
ankaraya kadar otoban çok rahat zaten sonrada kırıkkale =) 650 km yaklaşık güzel bir yol Çok dikkatli ol.. KAzasız belasız git yol resimlerinide mutlaka bekliyoruz :cat:

kazasız belasız gitmen dilegiyle dikkatli ol bayram die millet yollara üşüşücek

hava kosullarını göz önünde bulundurmanı öneririrm, yolun açıkolsun.

Kuralcı bir şekilde, birde hava yağmurlu olmazsa ( Tabi gece yolculuğunu tavsiye etmem) hele yolda eşlik edecek ikinci bir motosikletli varsa süper bir keyif. Yolculuğu tavsiye ederim. Fakat bayram tatili olacağindan harkes bir yerlere ulaşmanın heyecanı ve yorgunluğu ile olacağindan aman çok çok dikkat. Yolun açık olsun ..

Ö.Z.€.R;1269563' Alıntı:
Hayırlı yolculuklar.
Tşk ederim

Hayırlı yolculuklar
Tşk ederim

Epey uzun yol :) Hayırlı ve keyifli yolculuklar. Güzergahını bilemiyorum ancak Ankara yakınlarında bir sorun / sıkıntı yaşayacak olursan bana ulaşabilirsin 0555.334 38 67. Ben bayramda nasipse İzmir'de olacağım ancak milleti senin için seferber ederim :)
Not ettim ankara yolumun üzeri. Tşk ederim düşüncen için.:)

ankaraya kadar otoban çok rahat zaten sonrada kırıkkale =) 650 km yaklaşık güzel bir yol Çok dikkatli ol.. KAzasız belasız git yol resimlerinide mutlaka bekliyoruz :cat:
Ben cumartesi sabah çıkacağım yani tam bayram arifesinde değil, ama yinede yoğun olur tatili benim gibi birleştirenlerden dolayı. Havada kötü olacak korkuyorum ama şuanda kararım karar, Allah nasip ederse hayallerimden biri gerçek olacak motorumla köye gideceğim. İnşallah sağ salim dönerim. Resim konusunda pil stoğum ve 3.2 pixel olypusumla yollardayım.:)

kazasız belasız gitmen dilegiyle dikkatli ol bayram die millet yollara üşüşücek
Elimden geldiğince dikkatli olacağım araba ile uzun yol tecrübem var motorla max 550 km aynı zamanda 8.000 km motorla tecrübem var full koruma gideceğim işte gerisi allaha kalmış.:mrgreen:

Son düzenleme:
Kırıkkale sonrası yol çok kötü, stabilize yol dikkatli ol :) İyi yolculuklar. Ben göze alamamıştım 850 Km yol, helal olsun.

hava kosullarını göz önünde bulundurmanı öneririrm, yolun açıkolsun.
Hava kötü ama yapacak bişi yok, inşallah fazla ıslanmadan gideriz. Millet karda kışta yol aldı, nerelere gitti ne ülkelere onlara da bakınca insan utanıyo.:)

Kırıkkale sonrası yol çok kötü, stabilize yol dikkatli ol :) İyi yolculuklar. Ben göze alamamıştım 850 Km yol, helal olsun.
Biliyorum, dengeli bir kullanıcıyım, koruma ve bilinçli hareket etmeye çalışırım, fermanı yazdık, yollardayız hayırlısıyla inşallah.

Kuralcı bir şekilde, birde hava yağmurlu olmazsa ( Tabi gece yolculuğunu tavsiye etmem) hele yolda eşlik edecek ikinci bir motosikletli varsa süper bir keyif. Yolculuğu tavsiye ederim. Fakat bayram tatili olacağindan harkes bir yerlere ulaşmanın heyecanı ve yorgunluğu ile olacağindan aman çok çok dikkat. Yolun açık olsun ..

Haklsın herkes yollarda olacak, ama onlardan bir gün önce gidecek ve döneceğim planım o, 2. bir arkadaş yok yalnız gideceğim olmasını da çok isterdim.

Son düzenleme:
dikkatli git Murat, yağmura yakalanacaksın, tedbirli ve ihtiyatlı olmakta fayda var :) resimlerini bekliyoruz

Hayırlı yolculuklar. ben de Yozgatlıyım. Geçen yaz ybr 125 ile 1500 km. uzun yol yaptım. Sen daha rahat gidersin. Yol fen değil. Ama yine de Ankarada gece kal derim .

dikkatli git Murat, yağmura yakalanacaksın, tedbirli ve ihtiyatlı olmakta fayda var :) resimlerini bekliyoruz
Yağmur demeyin :pale: Akşam bi ıslandım dizlerimi ve kaval kemiğimi elektrikli soba ile ısıttım :mrgreen: Şemsiye takçam motora, öyle yol yapçamda :p

Hayırlı yolculuklar. ben de Yozgatlıyım. Geçen yaz ybr 125 ile 1500 km. uzun yol yaptım. Sen daha rahat gidersin. Yol fen değil. Ama yine de Ankarada gece kal derim .
Kalayım mı :silent: Ankarada Neden ki ben ankarayı 6 saatte keserim aksilik olmazsa. Örneğin Sabah 6 da çıksam 12 de ordayım.

Son düzenleme:
dostum benimde düşüncem sabah 5-6 gibi cıkman. en azından yolda havanın kararmasını düşünmeden rahatça gidersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar