İstanbul trafiğinde yaşananlardan bir örnek

bunları dövmek ibadet cennete girmek için birebir :cherry:

olayın birebir aynısını, geçen yaz MT yuvacık barajı gezisinden dönerken yaşadadık. Araçda aynı renk eski kasa kango idi, belkide bunun aynısı partnerdi.

Sonra bizde çete gibi başına üşüştük 3 motor, el ayak sözlü küfür adamın elini ayağını titretip tatlıya bagladık:)

dejavu yaşattı bu çekim...

Eski bujileri atmamak lazım. Aracın ön camına selametle yapıştıracaksın.

olayın birebir aynısını, geçen yaz MT yuvacık barajı gezisinden dönerken yaşadadık. Araçda aynı renk eski kasa kango idi, belkide bunun aynısı partnerdi.

Sonra bizde çete gibi başına üşüştük 3 motor, el ayak sözlü küfür adamın elini ayağını titretip tatlıya bagladık:)

kurek_32462.jpg

bununla vurmak gerekiyor ağzının ortasına :D

böylelerini ışıklarda yakalayacaksın 2 tane çakacsın kontak anahtarını alıp basıp gideceksin.baksın başının çaresine

eskinin şahin, kartal tayfası şu an kango, doblo vb kullanıyor ... makas, max sürat denemeleri bolca yapıyorlar, muhtemelen şirket arabası kullanıyorlar ...

Ben de öyle uğraştım ve adam 90 ile giderken bana vurdu. Savrulup diğer arabaya vurdum. Korku filmi gibiydi. Ve o olay yüzünden neşter altına yattım. Şu anda 4 ay motosikletten uzağım. Trafikte hiç bir araçla uğraşmayın. O partner sahibi bana vuran gibi psikopat biri olsaydı oradaki tüm motorlara çarpardı. Kimsenin korktuğu falan yok. Bulaşmayın kimseye. Etraf manyak dolu, bireysel silahlanma çok arttı. Zaten pamuk ipliğine bağlıyız, o ipliği daha da inceltmeyelim. Kazasız sürüşler.

Reşit'e katılıyorum. Zaman zaman ben de problemler yaşıyorum ve insanın gerçekten sinirlerine hakim olması çok zor hele ki böyle bir grup sürüşü yapıyorsanız ama böyle durumlarda en iyisi ayıoğluayıya yol vermek. Defolup gitsin kendini nerede parçalıyorsa parçalasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar