Mersin İl Temsilcisi
Iğne Deliği Mi??? Gülerim....
HADİ BEEEEE..... :queen: :queen: YA SEN İĞNE GÖRMEDİN YA DA DELİĞİNİ. ee bunları bile göremeyen adam oradan nasıl geçer. abartıyorsun. iğne deliği hiç değilse bir deliktir ama arabalar ve yayalar motorun içinden geçemiyor ya da motor onların içinden geçemiyor. ee sonuçta kütleler çarpişıyor, vicdan can çekişiyor. bu kadar mantık yeter; yetenek var, cesaret var. ee akıl yönüne biraz lojistik destek diyorum. :bounce: :bounce: :farao: :farao:
arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz.....
race motor kullananlar neden hep kötü ve ölümle eş tutuluyor..
her şeyin kuralından bahseden arkadaşlar..evet buna katılıyorum..
yolda arabalar şeridinde gitse..
sinyalsiz şerit değiştirmese...
haraket halindeki arabanın kapspnı açıp çöp atmasa..
vs.vs..
o zaman trafikte aralardan geçen giden motorun kime ne zararı olur...
birazda gerçekci bakalım olaylara
ben yolda sol şetitte 150-250 cc coook motor görüyorum ..
ya bunların trafik tehlikesimi cok yoksa aralardan iğne delğinden bile geçebilecek race motormu daha çok tehlike yaratıyor trafikte..bu videyo cekiminden sonra hangi gazete veya tv zincirleme kazadan bahseddi..
bir motorun karıştığı kaçtane zincirleme kaza gördünüz bi düşünün..![]()
not: eldivensiz ve korumasız kullanmaya hayır..:farao:
HADİ BEEEEE..... :queen: :queen: YA SEN İĞNE GÖRMEDİN YA DA DELİĞİNİ. ee bunları bile göremeyen adam oradan nasıl geçer. abartıyorsun. iğne deliği hiç değilse bir deliktir ama arabalar ve yayalar motorun içinden geçemiyor ya da motor onların içinden geçemiyor. ee sonuçta kütleler çarpişıyor, vicdan can çekişiyor. bu kadar mantık yeter; yetenek var, cesaret var. ee akıl yönüne biraz lojistik destek diyorum. :bounce: :bounce: :farao: :farao: