istanbul - tekirdağ çevresi gezi önerisi bekliyorum

merhaba arkadaşlar,

uzun zaman oldu mt'ye girmeyeli ama öneri gerekince yine yuvaya seğirttim hemen. kız arkadaşımla 2 öğrenci 2 motosiklet, 3-4 gunluk bir tatil planlıyorum. tekirdağ - şarköy veya benzer mesafede herhangi bir yer bakıyorum. pansiyon türü bir yerde kalınacak. benzin dahil 600 -700 gibi bir bütçe var fikir versin diye yazdım. nereleri tavsiye edersiniz?

ben genelde ayvalığa giderim ama arkadaşım için o yol çok fazla.

denize girilebilen bir yer tercihim olmakla beraber özel olduğunu düşündüğünüz yerler olursa bu tercih de esnetilebilir.

tavsiyelerinizi kalınacak/gezilecek yerleri ve tesisleri de ekleyerek zengin tutarsanız bana daha yararlı olur. önceki gezi raporlarına referans vs. de olabilir. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tatilde denize girmek senin için önemliyse İstanbul'a 250 km mesafede Erikli'ye gitmeni tavsiye ederim. Edirne'nin bir ilçesi. Denizi Saros körfezi yani Ege Denizi. En az Ayvalık kadar temiz ve güzel. Otel/pansiyon haricinde günlük 100 TL civarına 1+1 ev kiralayabilirsiniz.

Tatilde denize girmek senin için önemliyse İstanbul'a 250 km mesafede Erikli'ye gitmeni tavsiye ederim. Edirne'nin bir ilçesi. Denizi Saros körfezi yani Ege Denizi. En az Ayvalık kadar temiz ve güzel. Otel/pansiyon haricinde günlük 100 TL civarına 1+1 ev kiralayabilirsiniz.

:cat::cat: Erikli harika bir seçim..

olmadı Gökçeada iyidir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar