istanbul,şile, ağva,gebze gezim 03-06-2012

bugun canım sıkıldı tek başıma dolaşayım dedim demir atımla

fotolarla devam edelim
:queen:

şile ağlayan kaya bölümu

ve ağvaya geldim ensonunda

ve dönüş yolu

acıktım mollafenari köyü yoluzerindeki köfteciye daldım hemen

menuye bakıyorum

kararımı verdim karısık izgara yemeye karar verdim :)

lezzeti güzeldi :)

minik hayvanat bahçeleridevar tesis içinde

mimarisi ilginç bir cami gebze şekerpinarda

sağsalim evime döndüm başka bir gezide buluşmak dileğimle
iyi günler

köylüm köftecisi çevrenin en güzel köftesini yapar.. ayrıca gittiğiniz yolu herkes bilmez... ama çok güzel ve doğa ile iç içe olan yoldur.... kamyonun tonajı fazla olduğu zaman ve çevirme haberi bize ulaştığı günler burdan gider gebze organizeye ulaşırdık... ama sonradan ben yolumu sürekli orası haline getirdim.. şekerpınardaki yapımarket yanındaki çaminin eski hali normal bir cami idi bu haline bende alışmadım.. güzel bir gün olmuş.. paylaşım için teşekkür ederim...

arkadaşlar şile karasu arası yol durumu nedir acaba, söz konusu güzergahta motor sürülebilecek yol var mı?

çok güzel gezi özelllikle caminin mimarisi gerçekten değişik

Biz bu pazar yuvacık gezisinden sonra İzmit Kandıra .Akçakoca .Ağva .Şile üzerinden istanbula dönüş yaptık . çok keyifli bir güzergah yollarda virajlı çok güzel tam motor yolu. ilk fırsatta aynı yolu gitmek için can atıyorum. asfalt gayet güzel yollarda sorun yok. Karasu Kandıra arasın bilmiyorum ama aynı yoldur diye tahmin ediyorum o güzegahı kulanan varsa bildirise bende bilgilenirim .

Biz bu pazar yuvacık gezisinden sonra İzmit Kandıra .Akçakoca .Ağva .Şile üzerinden istanbula dönüş yaptık . çok keyifli bir güzergah yollarda virajlı çok güzel tam motor yolu. ilk fırsatta aynı yolu gitmek için can atıyorum. asfalt gayet güzel yollarda sorun yok. Karasu Kandıra arasın bilmiyorum ama aynı yoldur diye tahmin ediyorum o güzegahı kulanan varsa bildirise bende bilgilenirim .
inşallah öyledir, ama yinede gezen gören arkadaşlar bizi bilgilendirsinler.

Güzel bir gezi olmuş:cat:,paylaşım ve özellikle köfteci menü bilgilendirmesi için ekstra teşekkürler,bu tür bilgilendirmeler o bölgelere yapılacak gezilerde çok işe yarıyor.::alkiis::

Keşke biz de yapabilsek dedirtecek cinsten. Yollar da güzelmiş.

Böyle bir gezide, bir de hasır, şort, güneş yağı olmalı... (en azından yani) Ağva nın tadını çıkartıp, dinlenip geri gelmek...

Bu yaz, bu yollarda çok karşılaşacakmışız gibi geldi bir an...

Teşekkürler, paylaşım için.

Şile tarafından bende ağvaya gittim ama bide sahil yolu varmış o yol nasıl haftaya bir ağva yapasım var gibi.

resimleri hangi proğramla düzenliyorsunuz?ben bu büyüklükte yükleyemiyorum...

http://imageshack.us/
Bu siteye uye ol ücretsiz oradan foruma yüklemek üzere küçültüyor ve link veriyor
linki kopyala buraya yaz resimler yüklenmiş oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

inşallah öyledir, ama yinede gezen gören arkadaşlar bizi bilgilendirsinler.

Birkaç resim yükledim yol hakında fikir verir çok keyifli bir yol .

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Kulkandıgın güzergah motor için riskli bence kaynarca dan otobana bağlanıp giselere gelmeden şile tabelasını takip ederseniz daha çok zevk alırsınız değirmen cayırına kadar olan bütün köylere eti bisküvi lerini ben veriyorum yolu o yüzden beğenmediği mi söyledim güzel eglenmissindir sileye gitmeyeli çok oldu

güzel ve sade gezi olmuş.. tekerinize sağlık..ilk fırsatta bende Ağva-Şile yapacağım :)

sulokurt, eklediğin fotolarda kandıra-karasu arasına ait foto var mı?

gezi mükemmel olmuş manzaralar şahane, karışık ızgarayıda götürmüşsün :p afiyet olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar